Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Utrecht
Filters
Sorteer

Ayurvedische massage in Utrecht

We hebben 6 salons gevonden

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand

Massagepraktijk Amaranth

4.8 133 reviews   Daluren
Meer details
Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans. Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.
Ayurvedische Massage
1 u - 1 u 30 min
Bespaar tot 10% vanaf 63
Toon alle behandelingen van deze salon…

Keep Steady

4.6 33 reviews
Meer details
Bij Keep Steady aan de Langerakbaan draait alles om massages en het luisteren naar je lichaam. Bij massages gaat het vooral over voelen en ervaren wat je lichaam nodig heeft. Eigenaresse Yvonne weet met haar kennis en technieken in te spelen op dat moment waardoor jij de ruimte krijgt om spanningen los te laten. Tijdens de massages wordt er gewerkt met heerlijke etherische oliën met krachtige werkzaamheden die je helpen om de balans te herstellen en je energieniveau te laten stijgen. De praktijk is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend, waardoor je kunt genieten van een rustmoment wanneer het jou uitkomt. Handig om te weten: er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Indiase faceliftmassage
1 u
50
Toon alle behandelingen van deze salon…

Vedalakshmi

3.9 106 reviews
Meer details
Op de St Jacobsstraat in Utrecht zit de Ayurvedische lifestyle salon Vedalakshmi. Hier ga je heen als je wilt genieten van rust, ontspanning, verzorging en een totale wellness beleving. Ze werken met Bio Eco gecertificeerde producten die plantaardig, proefdiervrij en 100% natuurlijk zijn. Hier boek je diverse soorten wellness belevingen om je weer in balans te brengen of bijvoorbeeld een behandeling voor huidverbetering. Hun missie is dat jij je energie vergroot door balans, liefde en preventie in je welzijn en leven te brengen. Wil je je laten waxen of je brows laten behandelen? Dan kun je terecht bij salon Vedalakshmi Wax & Brows.
Ayurveda - two hands
45 min - 1 u 30 min
vanaf 59
Toon alle behandelingen van deze salon…

Dagaz

4.6 17 reviews
Meer details
Bij de fijne en knusse massagesalon Dagaz aan de Tractieweg in Utrecht-West heb je de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. Zodra je de salon binnenstapt, word je al direct relaxed van de ontspannende muziek. Vervolgens kun je genieten van een heerlijke massage welke volledig is aangepast naar jouw wensen en behoeftes. Eigenaresse Dieuwke heeft haar ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland en zal door middel van haar vaardigheden jouw klachten en stress verminderen waardoor je meer ontspannen door het leven zult gaan. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren. Let op: in de salon kan niet gepind worden.
Indiase massage
1 u - 1 u 30 min
vanaf 59
Toon alle behandelingen van deze salon…

Tesoro

4.6 9 reviews
Meer details
Bij Tesoro vlakbij het Nijntje Museum in het centrum van Utrecht kun je terecht voor verschillende massages en massagetherapie. Tesoro staat voor schat, omdat het lichaam je zoveel kan vertellen over hoe het met jou is, jouw grenzen en wie jij in wezen bent. Aangezien een schat zichzelf echter niet zomaar prijsgeeft, is het een kwestie van goed leren voelen en ‘luisteren’. Eigenaresse Madeleine werkt bij alle massages vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn nu eenmaal een geheel en reageren op elkaar. Door de betrokken lichaamsdelen aan te raken, wordt de samenhang tussen bepaalde klachten en spanningen in je lijf en je hoofd helderder. Zo kun jij je bewust worden wat die klacht jou te vertellen heeft. Daarnaast is een massage bij Tesoro natuurlijk een heerlijke verwennerij. Let op: je kunt niet pinnen in de praktijk zelf.
Chakramassage
1 u
57
Energetische massage
1 u
57
Toon alle behandelingen van deze salon…

Beauty Centre Saliha

4.3 77 reviews
Meer details
Voor een diversiteit aan behandelingen zit je in Utrecht goed bij Beauty Centre Saliha. Ze behandelen alleen vrouwen. Of je nu een deskundig huidadvies wilt, je wenkbrauwen laten epileren, een peeling of microdermabrasie behandeling wilt, alles is mogelijk. Het doel is dat de huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsbehandelingen jou een echt wellness gevoel geven. Er wordt gewerkt met producten van Dermalogica, Dr. Schrammek en Neoderma.
Ayurvedische massage
45 min - 1 u
vanaf 55
Toon alle behandelingen van deze salon…
Laden...

Ayurvedische massage aanbevolen salons in Utrecht, Nederland

Ayurvedische massage in Utrecht

Heb je behoefte aan ontspanning, een moment om te ontstressen of ben je de balans tussen je lichaam en geest kwijt? Dan kan een ayurvedische massage van pas komen. Deze duizenden jaren oude massagemethode vindt zijn oorsprong in India en betekent kennis (veda) van het leven (ayus). Bij de ayurveda worden je lichaam en geest dan ook als geheel gezien. Het is gebaseerd op je lichaam en geest gezond en fit te houden. Via Treatwell worden verschillende Ayurveda massages aangeboden in Utrecht, dus zeg maar dag tegen die stress en vermoeidheid.

Wat houdt een ayurvedische massage in?

Een ayurvedische massage is een zachte massage die over het gehele lichaam wordt gegeven, waarbij ook je hoofd en je gezicht worden meegenomen. Bij een Ayurveda massage wordt er gebruik gemaakt van een warme kruidenolie die diep in de huid trekt. Deze kruidenolie kan per massage en salon verschillen. De massage is oorspronkelijk onderdeel van de preventieve geneeskunde om zo ziektes te voorkomen. Daarnaast wordt hij ook vaak gebruikt bij het genezen van verschillende klachten. De massage wordt aangepast aan de hand van jouw klachten en/ of pijn en is geschikt voor jong en oud. Eventueel kan de massage worden gecombineerd met yoga technieken zoals ademhalingsoefeningen.

De voordelen van Ayurveda

Naast dat de massage preventief werkt, helpt het je lichaam van binnenuit te reinigen, beter te functioneren en te versterken. Daarnaast werkt het op je spieren en je energiesysteem. Stress, vermoeidheid en slapeloosheid zullen verminderen of verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe energie. Je weerstand zal worden verbeterd en je lymfesysteem en bloedsomloop worden geactiveerd. Bovendien kunnen klachten zoals rugpijn, nekklachten of hoofdpijn worden verholpen. Niet alleen helpt een ayurvedische massage tegen lichamelijke klachten, het zorgt ook voor een balans tussen lichaam en geest. Blokkades worden opgelost en emoties zullen loskomen. Uiteindelijk zal dit leiden tot meer zelfinzicht en verdieping van je innerlijke wereld.

Wachten is overbodig

Via Treatwell.nl kun je snel en eenvoudig een ayurvedische massage in Utrecht boeken. Is jouw gewenste dag en tijd volgeboekt? Via ons aanbod vind je zo een andere salon voor een fijne ayurvedische massage. Wacht dus niet langer, boek nu een afspraak en geniet van een rustgevende en balancerende massage voor lichaam en geest.