Kies uit 24 salons met bindweefselmassage in Amsterdam-Zuid, Amsterdam

Wira Wellness

5,0
55 reviews
Amsterdam
Laat zien op de kaart
Bindweefselmassage1 u - 2 uren
vanaf €85
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00

Bij Wira Wellness in Amsterdam kun je terecht voor verschillende soorten massages. Voor het verhelpen van pijnlijke klachten of om heerlijk te ontspannen ben je hier aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:

De salon is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is de Maasstraat tramhalte, die op slechts 1 minuut lopen ligt. Daarnaast is het ook mogelijk om de Europaplein station te bereiken, deze bevindt zich op 7 minuten lopen van de salon.

Het team:
Het team bestaat uit diverse ervaren masseuses die afhankelijk van de drukte aanwezig zijn. In het team zijn er zowel enthousiaste als wel zeer ervaren masseuses aanwezig. Hierdoor heerst er altijd een gezellige en relaxte sfeer onder teamleden. De meeste masseuses hebben verschillend diploma's voor alle type behandelingen..

Wat we leuk vinden aan de salon:

 • Sfeer: Er heerst een relaxte sfeer waarbij het de bedoeling is om helmaal te rust te komen. Er is achtergrondmuziek en de verlichting in de kamers kan naar wens worden aangepast.
 • Gespecialiseerd in: Het palet van behandelingen is divers en worden steeds met de grootst mogelijke zorg gegeven.
 • De extra’s: Er wordt Nederlands, Thais en Engels gesproken.

Day & Night Beauty

4,8
267 reviews
Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Bindweefselmassage - Gezicht (deep tissue face) 25 min - 30 min
vanaf €40
Bindweefsel (deep tissue) + Micro current Face lift - Anti age 30 min
vanaf €60
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Day & Night Beauty is een beautysalon gevestigd in Amsterdam. Een persoonlijke benadering, klanttevredenheid en hygiëne staan hier dan ook centraal. Ze werkt vakkundig en zorgt ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt, Risham is namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent, en wil je daarom voorzien van een unieke ervaring. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon zit centraal gelegen en is hierdoor bereikbaar via tram bus en metro. Enkele minuten verwijderd van tramstation Marie Heinekenplein. Betaalde parkeermogelijkheden in de buurt.

Het team:
Het team is ervaren, werkt professioneel en is altijd op de hoogte van alle trends

Wat we leuk vinden aan de salon:
De salon bestaat dit jaar 10 jaar als schoonheidssalon in De Pijp.

 • Sfeer: Day&night is een rust oase in het hart van de bruisende Pijp.
 • Gespecialiseerd in: Manicures & massages.
 • Merken en producten: Vegan, natuurlijke ingrediënten, proefdierenvrije en biologische producten. Kwalitatieve producten van Dermalogica, Essie en Gelish.
 • De extra’s: De salon heeft heerlijke cappuccino's en wil jou een welkomstgevoel geven.

Timeless Beauty Amsterdam

5,0
116 reviews
Maasstraat, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Connective tissue facial massage 30 min - 1 u
vanaf €56
Sculptural face lifting massage1 u 15 min
vanaf €115
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:30
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
10:0018:30
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Welcome to Timeless Beauty Amsterdam, where they are eagerly poised to continue their journey alongside both their existing and new clients in the pursuit of discovering your most radiant self. Their central mission revolves around providing holistic services that not only enhance your external beauty but also cultivate your inner sense of harmony.

At Timeless Beauty, they offer a harmonious blend of treatments encompassing facial rejuvenation, non-invasive procedures, and therapeutic body massages. Their commitment to your well-being extends to creating tailored combinations of treatments to cater to your unique needs, ensuring an immersive and personalized experience. The philosophy of the salon is encapsulated in the belief that "your skin reflects your soul's harmony," and this principle underpins everything they do.

To their new patrons, the employees extend a heartfelt invitation to a complimentary consultation, a session meticulously designed to address your questions and guide you as
you embark on your transformative journey towards enhanced beauty and
holistic wellness.

Nearest public transport:
Metrostation Europaplein and train station Amsterdam, RAI are close to the salon.

The team:
Owner Natalia works in the salon.

What we like about the venue:

 • Atmosphere: Cozy and relaxing.
 • Specialised in: Facial treatments & body treatments.
 • Brands and products used: Meder Beauty Science. Mediplorer Utsukusy.
 • The extra touches: They speak Dutch, English and Russian.

By SB Face & Body treatments

5,0
180 reviews
Willemsparkweg, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Facial "add on" - 15 min Bindweefselmassage 15 min
€29,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:1518:00
DiDinsdag
09:1520:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1520:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

By SB Face & Body Treatments is een sfeervol ingerichte beautysalon waar je terecht kunt voor een breed aanbod aan beauty behandelingen.

Belangrijk: De beautysalon is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures. Dit is tevens ook de ingang van de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: By SB is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures in Amsterdam Zuid vlak bij het museumplein. Er zijn verschillende mogelijkheden om de salon met het OV te bereiken.

Het team: Eigenaresse Sylvia is een ervaren allround schoonheidsspecialiste met ruim 15 jaar ervaring in verschillende gerenommeerde salons in Amsterdam. Na ruim 10 werkzaam te zijn geweest als freelancer bij Day & Night Beauty in de Pijp, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en is Sylvia in oktober 2021 haar eigen beautysalon By SB gestart aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. Klanten komen graag bij Sylvia vanwege haar ruime ervaring en het brede aanbod aan behandelingen afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Daarnaast streeft Sylvia ernaar om een persoonlijke en ongedwongen sfeer te creëren in de salon.

“Ik voel goed aan waar mijn klanten behoefte aan hebben en vind het belangrijk dat zij zich comfortabel en ontspannen voelen”.

Gespecialiseerd in: Klanten ervaren de verschillende waxbehandelingen (met name brazilianwax) als snel, kundig en haast pijnvrij. Ook is men zeer te spreken over Sylvia’s nauwkeurigheid. Ze gaat uiterst gedetailleerd te werk tijdens haar behandelingen en haar massage’s tijdens de facials zijn lekker stevig.

Merken en producten: Dermalogica, Marc Inbane, Esthemax – HydroJelly masks, O.P.I, Pink Gellac, Footlogix