Kies uit 28 salons met bindweefselmassage in Den Haag

Aveda The Hague - Beauty

4,8
1011 reviews
Voorhout, Den Haag
Laat zien op de kaart
Bindweefselmassage - Gezicht - Losse behandeling 30 min - 45 min
vanaf €46
Bindweefselmassage - Losse behandeling 30 min - 45 min
vanaf €46
Bindweefselmassage - Kuur van 6 behandelingen 30 min - 45 min
vanaf €230
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Aveda The Hague - Beauty aan de Denneweg in Den Haag ben je aan het juiste adres voor al je beauty behandelingen. Zo kun je voor zowel gezichtsbehandelingen, massages, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, manicures en pedicures of zelf het ontharen van ongewenst lichaamshaar hier terecht. Combineer verschillende behandelingen, beleef het ultieme beauty moment en kom even helemaal tot rust!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer :
Tram stop Dokter Kuyperstraat van HTM lijn 9 of tram stop Korte Voorhout lijn 15.

Het team:
Groot team, interne training en opleiding, professioneel en van hoog niveau.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Kwaliteit, klantgerichtheid en aandacht staan centraal in de filosofie.
  • Gespecialiseerd in: Gezichtsbehandelingen, massages, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, manicures en pedicures en ontharen.
  • Merken: Aveda & IMAGE skincare.
  • De extra’s: De locatie is bij veel Haagse inwoners bekend als het oude filmhuis. Bij deze nieuwe locatie is extra aandacht besteed aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aveda The Hague biedt ook haarbehandelingen aan via Aveda The Hague - Hair.

Massage & Health Centre Scheveningen

5,0
517 reviews
Vissershaven, Den Haag
Laat zien op de kaart
Healing (Deep Tissue) 30 min
€47,50
Bindweefsel massage1 u
€70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0022:15
DiDinsdag
10:0022:15
WoWoensdag
10:0022:15
DoDonderdag
10:0022:15
VrVrijdag
10:0022:15
ZaZaterdag
10:0022:15
ZoZondag
10:0022:15

De sfeer van een prachtige salon gecombineerd met de kennis en expertise van een praktijk. Vanaf het moment van binnenkomst ervaar je de rust en het hartelijk welkom zijn. Even de drukke maatschappij achter je latend, kun je kiezen uit alle mogelijke behandelingen voor jou, of tegelijkertijd de Duo-Massage met je vriendin, vrouw, moeder etc.

Merken en producten: De olie die we gebruiken zijn uitsluitend biologisch: Pino-olie, Chi, en de olie van Natural Heroes.

Het team: Het team van MHC bestaat uit 6 massagetherapeuten. De meest voorkomende behandelingen zijn te boeken. Daarbij tevens de specialisaties zoals: Lymfe-Drainage, Bindweefselmassage, Cupping-Therapie, Lomi-Lomi, Gua-Sha, Bamboemassage, Zwangerschapsmassage en Hoofdpijnmassage.

Gespecialiseerd in: De specialisatie waar wij in uitblinken is het luisteren naar cliënten en oplossen van diverse klachten. We zorgen voor heling en ontspanning! Het verschil maken wij door oprechte interesse in alle cliënten die bij ons een afspraak maken en stuk voor stuk iedereen een heerlijke onvergetelijke herinnering te geven! Kies je eigen geur olie uit en ga liggen op de verwarmde banken.....

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: Bus 28 stopt voor de deur.

Extra's: Wanneer je een tijd boekt online, kun je altijd ter plekke nog veranderen van behandeling. Dus als je een ontspanning hebt geboekt maar tegen die tijd heb je liever een stevige massage? geen probleem! Lekker je eigen geur olie uitkiezen! En ontspannen op de warme banken. Tevens kun je een Prachtig ingepakte Massagebon kopen in de praktijk. En dit kan ook online wanneer je geen tijd hebt om langs te komen hiervoor. Onze locatie zit vlak aan het strand en de jachthaven!!

Titi Last

4,9
28 reviews
Zoutmanstraat, Den Haag
Laat zien op de kaart
Bindweefselmassage Gelaat 30 min
€45
Bindweefselmassage Gelaat Deluxe 45 min
€55
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Als je opzoek ben naar een specialist op het gebied van huidverbetering ben je bij TITI LAST aan het juiste adres. Onze huid specialiste hebben namelijk een gezamenlijk doel: jou een stralende uiterlijk te geven dat past bij wie je bent. TITI LAST is een jong innovatief bedrijf dat wil staan voor kwaliteit, resultaat en klantvriendelijkheid. Dankzij ons team, ervaring en samenwerking, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek kunnen wij iedereen steeds beter van dienst zijn. We vinden het belangrijk echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Onze gediplomeerde huidspecialisten verstaan hun vak. Wij zien, luisteren, voelen, analyseren en behandelen met een persoonlijke touch. We beseffen ons dat het uiterlijk veel impact kan hebben op de kwaliteit van leven en daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons. Bij TITI LAST zijn wij gepassioneerd over ons vak, trots op de prachtige behandelingen & producten, en willen wij al onze gasten helpen hun persoonlijke doel te bereiken.

 Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:

Tram stop Den Haag, Elandstraat is op loopafstand van de salon.

 Het team:

Schoonheidsspecialiste Robin is erg professioneel en heeft al een aantal jaar ervaring. Zij specialiseert zich in huidveretering, huidverjonging en bindweefselmassages voor het gezicht.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Gezellig en Knus
  • Gespecialiseerd in: huidbehandelingen
  • Merken en producten: Prescription van Soap Treatment Stores & MESOESTETIC
  • De extra's: Je kunt in de buurt parkeren

 

 

 

1
2