Kies uit 11 salons met bruidskapsels in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan, Amsterdam

Houda Ela

5,0
30 reviews
Bedrijventerrein Sloterdijk, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Verloving bruid haar en make-up 2 uren
€350
Henna bruid haar en make-up 2 uren
€350
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0016:00
WoWoensdag
12:0018:00
DoDonderdag
13:0016:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0016:00

Sfeer in de salon: In mijn salon heerst een rustgevende, gezellige en discrete sfeer. Ik zorg ervoor dat mijn klanten zich op hun gemak voelen terwijl ze genieten van de behandelingen die ik aanbied. De sfeer in mijn salon is ontworpen om een ontspannen en gezellige omgeving te bieden, waar mijn klanten zich kunnen concentreren op hun welzijn en schoonheid.

Merken en producten: In mijn salon werk ik met high-end producten van merken zoals Charlotte Tilbury, Nars en Mac. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en zijn zeer geschikt voor klanten die op zoek zijn naar professionele en langdurige resultaten.

Het team: Bij Houda Ela werken mijn zusje en ik samen. We hebben ons bedrijf opgericht in 2014 en hebben sindsdien veel ervaring opgedaan in het buitenland. In 2015 zijn we begonnen met het zetten van make-up en bridalstyling. Ons team bestaat momenteel uit twee ervaren professionals die gepassioneerd zijn over hun werk en altijd streven naar de beste resultaten.

Gespecialiseerd in: Bij Houda Ela specialiseren we ons in föhnen, make-up en bridalstyling. Ik heb een passie voor het creëren van de perfecte look voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een avondje uit of een bruiloft. Ik zorg ervoor dat mijn klanten er op hun best uitzien en zich op hun gemak voelen terwijl ze in mijn salon zijn.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde openbaar vervoersopties zijn de metro 51 en 50, evenals bus 62. Deze opties zijn handig voor klanten die met het openbaar vervoer naar mijn salon willen reizen.

Extra's: Bij Houda Ela staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich veilig en op hun gemak voelen, en ik luister altijd naar hun wensen en behoeften. Ik streef er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen en ik zorg ervoor dat mijn klanten zich als een koning(in) behandeld voelen.