Kies uit 7 salons met facials / gezichtsbehandelingen in de buurt van Baarn, Provincie Utrecht

Xcellent Skin

4,8
846 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Obagi Medical Vitamin C Glow Treatment 45 min
€85
hannah Xperience 60'1 u
€78
hannah Xperience 75'1 u 15 min
€95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Xcellent Skin is gelegen in het dorpje Laren. Je vind Xcellent Skin op de hoek van het kruispunt van het Zevenend en de Jordaan. Tijdens het wachten kun je plaats nemen in de mooie winkel waarna je opgehaald wordt om in een van de drie behandelkamers plaats te nemen op de verwarmde behandelbank en te genieten van jouw gekozen behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor Xcellent Skin is bushalte 'Laren, Kermisterrein'.

Het team: Silvia is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Kennis vind zij erg belangrijk en daarom gaat zij regelmatig naar cursussen en bij- en nascholingen om haar kennis up to date te houden. Nikki is schoonheidsspecialiste. Ook zij doet er alles aan om haar kennis te verbreden en up to date te houden. Het is Silvia en Nikki hun passie om jou te helpen bij het verbeteren van jouw huid, te kijken naar wat voor jou het beste behandelplan is en hoe zij jou blij kunnen maken met de resultaten. Ze willen je graag helpen bij het verkrijgen en behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Gespecialiseerd in: Silvia en Nikki helpen jou graag bij het verkrijgen van een mooie en gezonde huid. Je kunt bij Xcellent Skin terecht voor al jouw huidproblemen en Silvia en Nikki zullen gaan kijken hoe ze jou hier het beste mee kunnen helpen.

Merken en producten: Xcellent Skin bied de producten van ZO Skin Health, Bion, Obagi Medical, hannah, NuFace, Cellics en Colorescience aan.

Haleakala The Art of Beauty

4,6
130 reviews
Soest, Provincie Utrecht
Laat zien op de kaart
Uitgebreide huidmeting 30 min
€49
Behandeling Schoon & fris 45 min
€59
Huidverzorging verzorgd&ontspannen 60 min1 u
€75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:0021:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Welkom bij Haleakala

Bij Haleakala beheersen we de kunst van het mooier maken.
Sterker nog, we zijn erin gespecialiseerd. In onze salon aan de Burg. Grothestraat in Soest, ingericht door Jan des Bouvrie, kunt u in stijl genieten van onze exclusieve therapieën.

Professioneel
Bij Haleakala zijn de behandelingen exclusief en effectief. Omdat iedereen anders is geven wij altijd een op maat gesneden advies, afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden én het seizoen.

Kwaliteit
De kwaliteit wordt gewaarborgd door kundige beauticians en de beste apparatuur. Wij werken met cosmetica, zoals Shiseido, maar ook met cosmeceuticals, zoals Skinphilosophy. Clean/Healthy Beauty, vrij van alles wat de huid of het milieu belast. Een cosmeceutical is geen cosmetica en geen geneesmiddel maar zit daar tussenin. Daarnaast werken we met zuivere zuurstof en UNIQ. Na diverse huidmetingen geeft dit systeem een advies voor thuis, wat speciaal voor u op maat gemaakt kan worden. Allemaal topsegment merken.

VAN HUIDVERZORGING NAAR HUIDVERBETERING

Onze behandelingen zijn er op gericht de huid zo lang mogelijk, natuurlijk in topconditie te houden.

Verzorgend
De behandelingen zijn niet alleen bedoeld om problemen te verhelpen, maar ook juist om ze te voorkomen: dat is immers beter dan genezen. Zo kunnen we met onze vernieuwde apparatuur zelfs toekomstige rimpels in kaart brengen.

Probleemoplossend
Wanneer u last heeft van huid onzuiverheden, overbloezende oogleden, rimpels, vlekjes/plekjes, ongewenste haargroei, een onrustige huid, jeuk of eczeem, dan bent u bij Haleakala aan het juiste adres. De verschillende probleemoplossende behandelingen die wij aanbieden maken snel en effectief een einde aan deze ongemakken.

Ontspannend
De rode draad door al onze behandelingen is ontspanning. Dit doen wij met onze handen, maar ook met geur. Binaurel Beats zorgen voor nog meer ontspanning en eventueel een verzwaarde deken. Het lichaam denkt dan dat ze geknuffeld wordt, waardoor gelukshormoon zal toenemen en stress hormoon zal verminderen. Bij de 90 minuten behandelingen geniet u ook van een NuCalm Light Experience. Heerlijk!

Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en LinkedIn voor aanbiedingen, tips en trucs

Bij Haleakala op Shiseido altijd 15% korting