Kies uit 7 salons met facials / gezichtsbehandelingen in de buurt van Reigersbos, Amsterdam

Experience Your Wellness

5,0
356 reviews
Bijlmer-Centrum, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Hydro Jelly Mask: Cooling, Anti-ageing, Brightening, Cleansing Mask - Add-on 15 min
€11
Extra uitreinigen van de huid - Add-On 15 min
€15,90
Bright Eyes - Add-on 15 min
€29,15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3020:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0018:00

Experience Your Wellness is een beauty and coaching praktijk waar je als dame op hoog niveau behandelingen krijgt die met veel aandacht en zorg wordt gegeven. Je ervaart een moment van ontspanning en verzorging. Je ervaart een moment van bijkomen en verfrissing. Je ervaart een moment van loslaten en genieten. Bij Experience Your Wellness is het genieten en waar je de tijd mag en leert nemen, om met zorg en aandacht de tijd voor jezelf te nemen! Sandy creëert op een mooie en natuurlijke manier een sfeer in haar praktijk waar je uitgenodigd wordt dit te kunnen doen.

Sfeer in de salon: In de praktijk is er een hele fijne balans tussen warmte en excellentie. Haar praktijk is te omschrijven als cozy, elegant en lovely pink. Het is altijd erg netjes en schoon en je merkt dan ook dat Sandy daar veel waarde aan hecht.

Merken en producten: Éminence Organics Skin Care, STRONG Rose Oil, PHB Ethical Beauty.

Het team: Sandy, de eigenaresse is hele vriendelijke en warme vrouw. Haar klanten zijn belangrijk voor haar. Dat merk je doordat ze haar klanten ziet en hoort als een individu. Ze denkt met haar klanten mee, geeft eerlijke adviezen en neemt de tijd voor iedere afspraak. Sandy is zeer professioneel in haar werkwijze en tegelijkertijd heel benaderbaar en bereikbaar als persoon. Dat maakt dat je heel erg op je gemak voelt bij haar en dus ook meteen wanneer je de praktijk binnen loopt. Experience Your Wellness is een plek waar je je gauw thuis voelt.

Gespecialiseerd in: Organic Touch Therapeut, Dermaplaning (certified Trainer), 100% natuurlijke product gebruik. Sugaring.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Halte Bullewijk metro 50/54.

Extra's: Experience Your Wellness verzorgt delightful and pleasing wellness ervaring zonder naar een Spa wellness te hoeven gaan! Experience Your Wellness wordt gewaardeerd als de top drie beauty wellness plekken van Amsterdam en omgeving! Een beauty praktijk met veel schoonheid, liefde, aandacht en klasse!