Kies uit 10 salons met facials / gezichtsbehandelingen in de buurt van Rododendronplein, Rotterdam

Kelly's Choice

5,0
31 reviews
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Rozengeur & Manenschijn1 u
€72,50
Even Bijkomen 1 u
€67,50
Het Verwenmomentje1 u
€64,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
19:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kelly’s Choice is een schoonheidssalon die al sinds 2015 zich bezig houdt met de passie voor het vak. De salon zit gevestigd op twee locaties. In Overschie, de plek waar het allemaal begon bij mijn moeder aan huis, en in Bergschenhoek. In Bergschenhoek zit ze met meerdere beauty ondernemers in een pand waar jij als klant je van top tot teen kan laten verzorgen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor de locatie in Bergschenhoek ligt busstation Weg en Land op 10 minuten loopafstand. Voor de locatie in Overschie ligt bushalte Burgemeester Bosstraat op 5 minuten loopafstand.

Het team: Haar visie is om dicht bij haarzelf te blijven en behandelingen aan te bieden waar ze zelf achter staat. Ze is ervan overtuigd dat ieder persoon mooi is op zijn eigen natuurlijke manier. Een boost geven aan de natuurlijke jij is iets wat ze met liefde en passie voor je doet.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering, pedicure, massage & laserontharing.

Merken en producten: Door middel van fytoverzorging met de producten van ‘Synergie uit de natuur’ krijgt jouw huid een boost wat 100% afkomstig is uit de natuur.

Extra’s: Een professionele uitstraling van de salon en haar behandelingen vind ze erg belangrijk. Het fijne aan eigen baas zijn is dat ze zelf kan bepalen waar de prioriteiten liggen. Voor haar is dit de klant. Jouw mening en ervaring staan voor haar centraal bij alle behandelingen die ze doet. Een fijne ervaring en een lach op uw gezicht is altijd waar ze naar streeft. Ze vindt het heerlijk om haar passie op deze manier met mensen te kunnen delen en haalt er dan ook erg veel plezier uit!

Nieuw

Weleda City Spa Rotterdam

5,0
247 reviews
Weissenbruchlaan, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Gezichtsbehandeling Vrouw 50 min
€67,50
Gezichtsbehandeling incl. bindweefselmassage 50 min
€72,50
Gezichtsbehandeling Vrouw Relax1 u 20 min
€95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0017:00

De Weleda City Spa is een unieke plek waar je heerlijk tot rust komt. Zodra je bij ons binnenstapt, begint jouw massage of gezichtsbehandeling. Ons team is speciaal getraind en kijkt samen met jou waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Bij al onze behandelingen gebruiken wij 100% natuurlijke Weleda-producten. De oliën waarmee we masseren hebben een basis van pure plantenoliën en de geuren zijn afkomstig van 100% natuurlijke etherische oliën. Zo zijn ook onze behandelingen ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je terug in de massageritmes en -rituelen, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Onze behandelingen bouwen stress af en brengen je weer in balans. Na een behandeling voel je je als herboren. Dus kom genieten in de Weleda City Spa!

The Weleda City Spa is a unique place where you will find comfort and relaxation. As soon as you step inside, your massage or facial treatment will start. Our team is specially trained and together we look at what you need at that moment. We use only 100% natural Weleda products in all our treatments. The oils with which we massage have a base of pure plant oils and the scents originate from 100% natural essential oils. Our treatments have also been developed based on the connection between people and nature. This is reflected in the massage rhythms and rituals, which are inspired by the nature of certain plants on the one hand, and which reflect the rhythms in the human body on the other. Our treatments reduce stress and bring you back into balance. After a treatment you feel reborn. So come and enjoy the Weleda City Spa!