Facials / gezichtsbehandelingen

Kies uit 18 salons met facials / gezichtsbehandelingen in de buurt van Voormalig Rijks HBS Groningen, Groningen

BeYouthful

5,0
18 reviews
Floresstraat, Groningen
Laat zien op de kaart
Guasha skin therapy 50 min
€79
Guasha therapy1 u
€89
Skin Renewal Facial
€89
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
15:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: In deze trendy beauty studio met warme ambiance en een gemoedelijke sfeer kun je terecht voor huidverbetering, carbonpeeling, [S] PMU Brows en meer… BeYouthful Skin | Brow | Hair Improvements

Merken en producten: /skinregimen/ MCCM Mesoceuticals / BCN Mesoceuticals /ecuri pigments/ BeYouthful SkinSolutions.

Het team: Met BeYouthful Skin Improvements blijf je een stapje voor in het huidveranderings- en verouderingsproces. BeYouthful deelt haar 5 jaar ervaring in specialisaties skin, brow, Hair Improvements en meer dan 15 jaar ervaring in beauty.

Gespecialiseerd in: huidverbetering, huidverjonging, mesotherapie, carbonpeeling, [s] pmu wenkbrauw pigmentatie, powderbrows/microblading, pigment removal/correctie, meso hairtherapy.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is op 5 min loopafstand vanaf halte Floresplein - bereikbaar met bus Lijn 10 en op 15 min loopafstand vanaf treinstation Noord. halte Floressplein.

Extra's: Wanneer het gaat om huidverbetering en huidverjonging maken BeYouthful Skin Improvements het verschil. De juiste combinatie van effectieve en innovatieve behandelmethoden en natuurlijke duurzame skincare producten, gericht op het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces.

Chavello

4,9
27 reviews
Boterdiep, Groningen
Laat zien op de kaart
Eye bag 30 min
€65
Skin repair1 u
€75
Instant glow1 u
€75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Chavello biedt de nieuwste technologie aan op het gebied van permanent laser ontharen. Daarnaast zijn we ook je beauty expert op het gebied van je huid. We leveren behandelingen van zeer hoge kwaliteit met een scherpe prijs en top service! We nemen oprecht de tijd voor elke klant. Het is onze taak om elke dag, elk belangrijk aspect van de klantervaring een beetje beter te maken.

Merken en producten: Diode Ice Laser 3 Wave Beauty Medical Pro 2023.

Het team: De eigenaresse Sarah, is je beauty expert op het gebied van laser ontharen en je huid. De salon is gevestigd bij Contoura (contoura.nl) waar je terecht kan voor figuurcorrectie en waar je je kan behandelen met de Cryo vetbevriezing. Een hele populaire behandeling!

Gespecialiseerd in: Permanent laser ontharen.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 30 in Groningen. De ligging is zeer centraal, tegen de binnenstad van Groningen. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De bus stopt schuin tegenover de salon. Kom je met de auto? Parkeren kan in de ondergrondse garage tegenover de salon.

Extra's: De enige ontharingslaser in Groningen waarbij je al om de 3 weken kan behandelen! Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat. En gegarandeerd pijnloos!