Kies uit 12 salons met föhnen in de buurt van Springweg en omgeving Geertebuurt, Utrecht

ITCHY

5,0
306 reviews
Wijk C, Utrecht
Laat zien op de kaart
Brazillian Bond Builder Demi Conditioner Treatment 30 min
€35
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
09:0019:00

De salon is een gezellige salon met een fleurige uitstraling. De ZPP’er die de diensten verleent, huurt een stoel bij de salon Peachy. In deze salon vind je verschillende disciplines, deze betreffen een wenkbrauw specialist, nagel stylist en een aantal kappers. Ondanks de verschillende professies heeft iedereen zijn eigen gedeelte voor goede en aandachtige dienstverlening.

Het team: Kapper Tamara is al 18 jaar bezig met het kappersvak en is 34 jaar oud. Heeft 10 jaar bij Kinki Kappers gewerkt en heeft daar meerdere functies bekleed. Ze heeft 5 jaar in het Artistic team gezeten en heeft shows en seminars gegeven voor L’Oreal Professional, zowel nationaal en internationaal. Zij is manager geweest en heeft de functie bekleed bij het hoofdkantoor van Art Developer. De afgelopen 6 jaar is ze Educator geweest bij de Young Bloods / Kinki Academy. Naast educatie geven is zij nu 4 jaar bezig als ZZP’er om klanten te helpen. Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd in het binnen en buitenland. Gewerkt bij een mixed-hair salon gespecialiseerd in black hair en krullen.

Gespecialiseerd in: Vanwege de ruime ervaring is Tamara bekend met alle haartypen. Haar is gender-vrij en kan op elk persoon een aangemeten kapsel geven. Tamara kleurt en knipt dus eigenlijk alles wat je kunt bedenken of… juist niet kunt bedenken! Advies geven en heldere communicatie is belangrijk voor haar, zodat er bij beide partijen een goed gevoel is. Voorbeelden van behandelingen: opscheren-fades, lang haar, krullen, creatieve kapsels, balayage, highlights, felle kleuren, creatief kleuren etc etc. Haartypes: heel fijn haar, extreem dik haar, black hair, aziatisch haar, europees haar.

Merken en producten: Zij werkt met EVO de salon Peachy heeft L’anza en CG aprooved organics.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon ligt op 10-15 minuten lopen vanaf Utrecht centraal station.

Extra’s: Deze salon staat voor inclusie en Queerness!