Gellak manicure
in Haarlemmermeer, Noord-Holland
Gellak manicure

Kies uit 13 salons met gellak - handen in Haarlemmermeer, Noord-Holland

Holzhaus Cosmetics - De Lak Studio

5,0
85 reviews
Zwanenburg, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Spa manicure 20 min
€25
Manicure + Gellak 1 u
€45
Manicure + Gellak (extra laag rubberbase)1 u
€47,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
12:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

De Lak Studio in Zwanenburg is dé salon voor verzorgde handen en nagels en tegenwoordig ook dé plek voor een Lashlift behandeling.

Merken en producten: In mijn salon werk ik uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, zoals o.a. CND , The Gell Bottle en Lash Extend.

Niet alleen de producten zijn van goede kwaliteit, ook de service. Wordt u klant bij mij? Dan heeft u een eigen vijlen set die ik bewaar in de salon, om zo de hygiëne voor iedere klant te garanderen. Er staat altijd een kopje thee klaar met een heerlijk ontspannen muziekje , zodat je even aan de dagelijkse hectiek kan ontsnappen. Ik neem de tijd en u zult ervaren hoe prettig het is om niet aan een hele rij nageltafels te zitten, maar 1 op 1.

Ik werk alleen , waardoor mijn agenda overzichtelijk is en u niet iedere keer door iemand anders geholpen wordt. Service en kwaliteit zijn belangrijk in de salon, kom het ervaren tijdens een behandeling.

Parkeren kan gratis in de straat.

In de salon is er geen wachtruimte , dus indien u te vroeg bent verzoek ik u om in de auto te wachten tot de afgesproken tijd. Omdat ik alleen werk , vraag ik wel om respectvol met mijn tijd om te gaan en niet op het laatste moment (binnen 24 uur) de afspraak te verzetten of te annuleren. Indien dit wel het geval is ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen om zo mijn onderneming draaiende te houden.