Gelnagels
in de buurt van Zonnelaan, Groningen
Elke datum
Gelnagels

Kies uit 6 salons met gelnagels in de buurt van Zonnelaan, Groningen

Nieuw

Kyana-Safiya

5,0
71 reviews
Nieuweweg, Groningen
Laat zien op de kaart
Add ons BIAB 45 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Kyana-Safiya is een prachtige schoonheidssalon gelegen in het charmante stadje Groningen. Deze salon biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en -diensten om klanten te helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Rondvaartbedrijf Kool, dat op slechts 1000 meter afstand ligt. Bovendien is het Hoofdstation busstation ook op 1000 meter afstand, waardoor het gemakkelijk is om van en naar de salon te reizen.

Het team: Het team van Kyana-Safiya bestaat uit getalenteerde en ervaren professionals die zich inzetten om elke klant een onvergetelijke en ontspannende ervaring te bieden. Ze zijn deskundig op het gebied van schoonheidsbehandelingen en werken met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de resultaten.

Wat we leuk vinden aan de salon: Kyana-Safiya is een uitnodigende en stijlvolle salon die klanten een ontspannen en comfortabele omgeving biedt. De salon is voorzien van moderne apparatuur en faciliteiten om ervoor te zorgen dat elke behandeling van de hoogste kwaliteit is. Bovendien is de locatie in het hart van Groningen ideaal voor klanten die de stad willen verkennen voor of na hun schoonheidsbehandeling.

Studio & lak

5,0
7 reviews
Groningen
Laat zien op de kaart
Gelpolish Single Color 40 min
€30
Gelpolish Level 1 50 min
€40
Gelpolish Level 21 u 5 min
€55
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Studio & Lak is een gerenommeerde nagelsalon in het hart van Groningen. Bekend om zijn uitstekende nagelbehandelingen en toegewijde zorg voor klanten, biedt deze salon een luxe ervaring voor iedereen die op zoek is naar professionele nagelverzorging.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor diegenen die met het openbaar vervoer reizen, is de salon gemakkelijk bereikbaar vanaf het station Groningen Noord, dat op slechts 15 minuten loopafstand ligt.

Het team: Het team van Studio & Lak bestaat uit ervaren en goed opgeleide nagelstylisten die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ze streven ernaar om elke klant een persoonlijke en ontspannen ervaring te geven terwijl ze de hoogste kwaliteit van de dienstverlening bieden.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De centrale locatie in Groningen maakt het gemakkelijk toegankelijk. - Het team van professionele nagelstylisten die uitstekende zorg en aandacht voor detail bieden. - De salon is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan nagelbehandelingen, voor zowel standaardverzorging als speciale gelegenheden. - De salon is gemakkelijk bereikbaar vanaf het station Groningen Noord, wat het een handige keuze maakt voor klanten die met het openbaar vervoer reizen.