Nagelversteviging
in de buurt van Zonnelaan, Groningen
Elke datum
Nagelversteviging

Kies uit 7 salons met nagelversteviging in de buurt van Zonnelaan, Groningen

Studio & lak

5,0
7 reviews
Groningen
Laat zien op de kaart
+ BIAB Overlay 10 min
€10
BIAB Natural 55 min
€45
BIAB Single Color1 u 5 min
€55
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Studio & Lak is een gerenommeerde nagelsalon in het hart van Groningen. Bekend om zijn uitstekende nagelbehandelingen en toegewijde zorg voor klanten, biedt deze salon een luxe ervaring voor iedereen die op zoek is naar professionele nagelverzorging.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor diegenen die met het openbaar vervoer reizen, is de salon gemakkelijk bereikbaar vanaf het station Groningen Noord, dat op slechts 15 minuten loopafstand ligt.

Het team: Het team van Studio & Lak bestaat uit ervaren en goed opgeleide nagelstylisten die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ze streven ernaar om elke klant een persoonlijke en ontspannen ervaring te geven terwijl ze de hoogste kwaliteit van de dienstverlening bieden.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De centrale locatie in Groningen maakt het gemakkelijk toegankelijk. - Het team van professionele nagelstylisten die uitstekende zorg en aandacht voor detail bieden. - De salon is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan nagelbehandelingen, voor zowel standaardverzorging als speciale gelegenheden. - De salon is gemakkelijk bereikbaar vanaf het station Groningen Noord, wat het een handige keuze maakt voor klanten die met het openbaar vervoer reizen.