Kies uit 5 salons met henna brows in de buurt van Tongelre, Eindhoven

Nieuw

BROW STUDIO EINDHOVEN

No reviews
Tempel, Eindhoven
Laat zien op de kaart
HENNA BROWS 25 min
€29,95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
08:0016:30
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Luxe en rustige uitstraling, ontspannen sfeer.

Wenkbrauw producten en huid verbeterende producten. Merken: Mesoestetics, Nano Lash, Ecuri.

Meer dan 8 jaar ervaring.

Brow Studio Eindhoven staat voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wij specialiseren ons dan ook al meer dan acht jaar in wenkbrauwen. Naast wenkbrauwen zijn wij ook gespecialiseerd in verbeterende en verjongende behandelingen voor de huid.

De bushalte is op 5 minuten lopen en er is gratis parkeren voor de deur!

Na goed en zorgvuldig onderzoek zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met MESOESTETIC en gebruiken wij de producten van MESOESTETIC. Zij zijn met name bekend door hun medische en cosmetische lijnen. Wij werken onder andere met peelings met het hoogst realiseerbare resultaat die zijn toegestaan in schoonheidssalons. Ook werken we met de professionele apparatuur van M. Pen voor de microneedling gezichtsbehandelingen. Wij specialiseren ons dan ook voornamelijk in de anti-aging behandelingen om de huid op een natuurlijke manier zo jong mogelijk te houden. Dit noemen we ook wel het “het stapje voor de botox’’.

Bij Brow studio Eindhoven vinden we het erg belangrijk om onze cliënten optimaal te behandelen en hebben daarom besloten alleen behandelingen aan te bieden waarin wij zijn gespecialiseerd. Er wordt erg veel waarde gehecht aan een zo natuurlijk mogelijk resultaat, persoonlijke aandacht en aan behandelingen op maat. Dankzij onze ervaring, bijscholing, technieken en verschillende producten gaan we voor het hoogst haalbare resultaat. Dankzij onze GGD- goedkeuring en onze andere diploma's doen we dat altijd op een hygiënische en veilige manier. Let those brows speak for themselves Jouw gezicht is uniek. De wenkbrauwen en huid zijn super bepalend voor je uitstraling. We zorgen altijd voor een wenkbrauwlook die goed bij jou past. Wil je PMU wenkbrauwen, Microblading, Powderbrows, Brow lamination, Henna, wenkbrauwen verven of wenkbrauwen epileren? Je krijgt eerst altijd een treatment op maat en veel persoonlijke aandacht. Daardoor blijft jouw uitstraling zo natuurlijk mogelijk. Door je uiterlijk te verzorgen en er dus verzorgd uit te zien, ga je je automatisch ook beter voelen. Wil jij de mooiste versie van je natuurlijke schoonheid naar boven halen? Plan dan een intake!