Kies uit 8 salons met henna brows in de buurt van Zijlwegkwartier, Haarlem

Refiducie

5,0
26 reviews
Aerdenhout, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
REFIDUCIE HENNA BROWS 55 min
€44
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1520:00
VrVrijdag
09:1519:00
ZaZaterdag
09:1515:00
ZoZondag
Gesloten

Refiducie is het samenvoegsel van re + fiducie en staat voor het opnieuw verkrijgen (re) van zelfvertrouwen (fiducie).

Sfeer in de salon: Salon Refiducie heeft een chique en ontspannen sfeer. Met een schoon en goed onderhouden interieur. De donkere kleuren en het behang geven het geheel een warme en gezellige uitstraling. Gasten zullen zich meteen op hun gemak voelen in deze sfeervolle omgeving en kunnen genieten van een huidverbeterende behandeling. Bovendien zie je je zelf in de spiegel en denkt: looking good today!

Merken en producten: Mrs. Highbrow, Bronsun voor wenkbrauwen IMAGE Skincare voor huidverbetering IMAGE Skincare biedt hoogwaardige huidverbeterendeproducten die zowel in de salon als thuis kunnen worden gebruikt. Geavanceerde formules en natuurlijke ingrediënten helpen Image Skincare-producten de huid te verbeteren en te beschermen, waardoor je een gezondere en jeugdigere uitstraling krijgt.

Het team: De eigenaresse heeft schoonheidsspecialist diploma in 2008 behaald en nog een bachelor mondhygiëniste afgerond in 2011, maar de beautybranche bleef haar passie. In 2018 heeft zij extra cursussen gevolgd waaronder: professionele visagie bij MAKE UP FOR EVER, een professioneel make up artist merk in Amsterdam. Na die cursus daar ook gewerkt als Assistent storemanager, maar zij is 2019 overgestapt naar Drogisterij Rood bij Heemstede Aerdenhout. Zijn diploma’s schoonheidsspecialiste en mondhygiëniste zijn sinds 2019 officieel gewaardeerd in Nederland op respectievelijk MBO en HBO / Bachelor niveau. Dat betekende de officiële start van haar missie met Refiducie.

Gespecialiseerd in: Salon Refiducie is gespecialiseerd in huidverbetering met behulp van enzymatische en chemische peelings. Deze salon biedt ook behandelingen voor wenkbrauwen, waaronder Henna, en gewone tinten, evenals Lash lifts voor een opvallende oogopslag. Hoogwaardige behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid, terwijl de salon ervoor zorgt dat je je op je best voelt. Of je nu een specifieke huidprobleem hebt of gewoon je natuurlijke schoonheid wilt verbeteren, bij Refiducie ben je aan het juiste adres.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Treinstation Heemstede -Aerdenhout Bushalte station Heemstede- Aerdenhout, (Bus 80).

Extra's: De eigenaresse van schoonheidssalon Refiducie is een persoon waarvan je wilt dat iedereen haar kent. Met haar passie voor huidverzorging en oog voor detail heeft ze een salon gecreëerd die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en professionele service. Haar klanten waarderen haar warme persoonlijkheid en expertise, waardoor ze zich meteen thuis voelen en volledig kunnen ontspannen tijdens hun behandelingen. Bovendien is ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van huidverbetering, wat ervoor zorgt dat haar klanten altijd de best mogelijke resultaten krijgen. Kortom, de eigenaresse van Refiducie is een echte professional en een inspiratie voor velen.