Kies uit 15 salons met indische hoofdmassages in Gelderland

In evenwicht met Petra

5,0
268 reviews
Gorinchem, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Japanse gezichts- en hoofdmassage 40 min
€59
Japanse gezichts- en hoofdmassage 40 min
€59
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:4518:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:30
VrVrijdag
13:0018:30
ZaZaterdag
09:2012:30
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Petra begrijpt dat geen twee lichamen identiek zijn. Daarom maakt ze bij elke sessie gebruik van een persoonlijke aanpak, met diensten die zorgvuldig op jouw specifieke behoeften worden afgestemd. Elke behandeling begint met een intakegesprek om jouw unieke behoeften te begrijpen.

Eén van de meest gewilde diensten bij In Evenwicht met Petra zijn de wellness-ontspanningsmassages. Bij voorbeeld de klankschaal wellnessmassage: deze massage maken gebruik van warme klankschalen. Na het inmasseren van de warme olie op de rug wordt de klankschaal op jouw huid geplaatst. De resonantie van de klankschalen biedt een ongeëvenaarde diepe ontspanning en meditatie.

Bij In Evenwicht met Petra draait alles om natuurlijk welzijn. Daarom worden bij elke massage sessie natuurlijke oliën zoals amandel-, jojoba- en avocado-olie gebruikt. Deze oliën, gemengd met etherische oliën, worden speciaal afgestemd op jouw behoeften. Petra maakt ook gebruik van magnesium van Permsal bij stress voor plaatselijke verlichting.

Voor diegenen die een diepere vorm van ontspanning zoeken, biedt In Evenwicht met Petra ook klankschaalsessies voor twee personen aan, perfect voor quality time met een dierbare. Voor een intensieve korte behandeling is er de stoelmassage. Deze massage kan in de salon of bij bedrijven worden uitgevoerd en wordt uitgevoerd met cupping, bamboestokken en guasha net wat nodig en gewenst is. Er wordt ook een variant van de stoelmassage aangeboden die over de kleding heen gaat.

In Evenwicht met Petra bevindt zich in een huiselijke omgeving op de eerste verdieping van Petra's woning, waar volop parkeergelegenheid is. De massagetafel is breed, heerlijk zacht en verwarmbaar, en kan persoonlijk op maat worden gesteld, waardoor iedereen welkom is.

Merken en producten: In de salon wordt basische Alka 52-kruidenthee en water aangeboden. Tijdens de massage wordt o.a. gewerkt met Magnesium producten van Permsal, en Chi plus dõTERRA essentiële olie. De producten van Permsal, Alka en Chi kunnen ook gekocht worden voor thuisgebruik.

Het team: Petra van Garderen heeft in het onderwijs en de kinderopvang gewerkt. Zij heeft hiervoor een eigen bedrijf als kattenoppas aan huis gehad en sinds 1 november 2019 is zij gestart met In evenwicht met Petra. Zij heeft bij Ziyuli in Almere haar massage-opleiding Wereldmasseur en stoelmasseur gedaan. Bij het Centrum voor Meditatieve Ontspanning in Lelystad haar klankschalenopleiding. Bij Zuiderlicht en Run4Kids de opleiding Mindfulness voor kinderen. Met veel plezier zorgt zij voor de broodnodige ontspanning in lichaam en geest en geniet van haar dankbare werk. Zij start in najaar 2023 met de opleiding holistisch beautymasseur bij Total Health.

Gespecialiseerd in: Wellness ontspanningsmassages, klankschaalmassages, stoelmassages.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Van Andel-Spruytlaan of Griendweg.

Extra's: Volledige diepe ontspanning met aandachtsvolle lichaamsmassage. Genoeg keuze naast de klassieke ontspanningsmassage ook stoelmassage, klankschaalmassage en klankschaalmeditatie. Duomassage alleen mogelijk met klankschaalmeditatie.

Verder is iDeal online/pin, contant of betaalverzoek mogelijk.

ASMR Head Spa

5,0
11 reviews
Rheden, Gelderland
Laat zien op de kaart
Gentle Introduction 35 min
€45
Hair Serenity 55 min
€70
Release Retreat1 u 5 min
€80
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3022:10
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3015:40
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: ASMR Hoofdmassages zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment. Uniek en exclusief ontspannen!

Merken en producten: Gebruik van oliën. De gebruikte massageolie is pure amandel olie van BeriVita. Liever geen amandelolie? Dan is er abrikozenpitolie van Drs. Leenarts. Beide oliën zijn onbewerkt, zuiver en puur. Dus geen parabenen of andere chemische hulpstoffen. Met als resultaat een zijde zachte huid die soepel en verzorgd aanvoelt. Etherische oliën: Er worden verschillende geurenmisten gebruikt. Hierin zitten etherische oliën van sustOILable en Young Living verwerkt. Deze worden gemaakt van verschillende delen van planten. Ook alle etherische oliën zijn puur en onbewerkt.

Het team: Nienke is de founder en owner van de salon! De salon is 3,5 jaar open. Eva en Sabine trainden binnen de Academy zijn nu ook ASMR Hoofdmassage experts!

Gespecialiseerd in: Dé enige salon waar in alle sessies ontspannende ASMR triggers en hoofdmassages worden gecombineerd!

Openbaar vervoer: In Rheden zit een treinstation op een kleine 10 minuten lopen van de salon en de academy.

Extra's: Het verschil met andere massages is groot! Dat bevestigd elke nieuwe klant. De sessies bestaan namelijk uit de unieke combinatie van hoofdmassage technieken en ASMR triggers. Daarnaast ligt de focus volledig op het hoofd en zijn de aanrakingen rustig en zacht. In elke sessie is gentle hairplay een terugkerende ASMR trigger. Gentle hairplay is een haarmassage waarbij je haren langzaam worden geborsteld en gekamd. Absolute favoriet bij klanten! Door tevens rustig met de handen door je haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt je hoofd ontspannen en kalm. Door de verscheidenheid aan borstels en kammen in de salon is gentle hairplay geschikt voor alle haarsoorten, kort of lang! Tevens worden er tijdens de sessies andere ASMR triggers gebruikt. Denk hierbij aan fijne geuren, zachte geluiden zoals een regenstok en andere ASMR tools zoals een haarspin, een ASMR kam, Gua Sha stenen, jade rollers en massagegriffels.