Kies uit 21 salons met hot stone massages in Gelderland

Schoonheidssalon Véronique

5,0
168 reviews
Arnhem-Zuid, Gelderland
Laat zien op de kaart
Massage Hotstone 45 min
€57
Massage Hotstone1 u
€70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:4521:30
DiDinsdag
08:4521:30
WoWoensdag
08:4521:30
DoDonderdag
09:3017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalon Véronique is dé salon voor iedereen in Arnhem en omstreken. De salon staat voor professionaliteit en deskundigheid door 2 gespecialiseerde huidexperts.

Voor huidverzorging werken ze met Skinphilosophy Cosmeceuticals en Individual Skincare. Dit laatste is een crème volgens recept, op maat gemaakt. De deodorants van Loveli voorziet je van een vertrouwd gevoel en worden door de salon direct aan jou geleverd. Tevens hebben zij een parfumerielijn: Yodeyma Paris die jou voorziet van de meest waanzinnige geuren. De make-up wordt verzorgt door het merk Golden Rose.

Schoonheidssalon Véronique bestaat al 17 jaar en heeft zich door de jaren heen in de beauty branche door middel van diverse trainingen alle diploma’s up-to-date gehouden. Zij bestaan uit een team van 2 huidexperts, met ieders hun eigen specialiteiten.

De salon is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering én acne.

Dichtbijzijnde openbaar vervoer: makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer ( ongeveer 5 min. lopen)

Schoonheidssalon Véronique is een laagdrempelige salon, waar je met al je vragen terecht kan. Niets is te gek! De specialisatie huidmeting is van belang vooraf een behandeling. Zo weet de behandelend huidexpert waar de behoefte van de huid ligt. Deze informatie is heel belangrijk, vooral als er sprake is van een huidprobleem. Mocht je interesse hebben voor het Individual Skincare programma, dan kan de behandelde huidexpert aan de hand van jouw huidmeting, precies volgens recept een crème samenstellen. Alle metingen worden vooraf uitgevoerd om de wensen of problemen van de huid in kaart te brengen. Zo krijgt je huid exact wat deze nodig heeft. Nauwkeuriger kan het niet!

Schoonheidssalon Véronique is een erkend leerbedrijf waardoor er regelmatig stagiaires aanwezig zijn.

In evenwicht met Petra

5,0
268 reviews
Gorinchem, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Stoelmassage inclusief scrub van de rug 30 min
€49
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:4518:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:30
VrVrijdag
13:0018:30
ZaZaterdag
09:2012:30
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Petra begrijpt dat geen twee lichamen identiek zijn. Daarom maakt ze bij elke sessie gebruik van een persoonlijke aanpak, met diensten die zorgvuldig op jouw specifieke behoeften worden afgestemd. Elke behandeling begint met een intakegesprek om jouw unieke behoeften te begrijpen.

Eén van de meest gewilde diensten bij In Evenwicht met Petra zijn de wellness-ontspanningsmassages. Bij voorbeeld de klankschaal wellnessmassage: deze massage maken gebruik van warme klankschalen. Na het inmasseren van de warme olie op de rug wordt de klankschaal op jouw huid geplaatst. De resonantie van de klankschalen biedt een ongeëvenaarde diepe ontspanning en meditatie.

Bij In Evenwicht met Petra draait alles om natuurlijk welzijn. Daarom worden bij elke massage sessie natuurlijke oliën zoals amandel-, jojoba- en avocado-olie gebruikt. Deze oliën, gemengd met etherische oliën, worden speciaal afgestemd op jouw behoeften. Petra maakt ook gebruik van magnesium van Permsal bij stress voor plaatselijke verlichting.

Voor diegenen die een diepere vorm van ontspanning zoeken, biedt In Evenwicht met Petra ook klankschaalsessies voor twee personen aan, perfect voor quality time met een dierbare. Voor een intensieve korte behandeling is er de stoelmassage. Deze massage kan in de salon of bij bedrijven worden uitgevoerd en wordt uitgevoerd met cupping, bamboestokken en guasha net wat nodig en gewenst is. Er wordt ook een variant van de stoelmassage aangeboden die over de kleding heen gaat.

In Evenwicht met Petra bevindt zich in een huiselijke omgeving op de eerste verdieping van Petra's woning, waar volop parkeergelegenheid is. De massagetafel is breed, heerlijk zacht en verwarmbaar, en kan persoonlijk op maat worden gesteld, waardoor iedereen welkom is.

Merken en producten: In de salon wordt basische Alka 52-kruidenthee en water aangeboden. Tijdens de massage wordt o.a. gewerkt met Magnesium producten van Permsal, en Chi plus dõTERRA essentiële olie. De producten van Permsal, Alka en Chi kunnen ook gekocht worden voor thuisgebruik.

Het team: Petra van Garderen heeft in het onderwijs en de kinderopvang gewerkt. Zij heeft hiervoor een eigen bedrijf als kattenoppas aan huis gehad en sinds 1 november 2019 is zij gestart met In evenwicht met Petra. Zij heeft bij Ziyuli in Almere haar massage-opleiding Wereldmasseur en stoelmasseur gedaan. Bij het Centrum voor Meditatieve Ontspanning in Lelystad haar klankschalenopleiding. Bij Zuiderlicht en Run4Kids de opleiding Mindfulness voor kinderen. Met veel plezier zorgt zij voor de broodnodige ontspanning in lichaam en geest en geniet van haar dankbare werk. Zij start in najaar 2023 met de opleiding holistisch beautymasseur bij Total Health.

Gespecialiseerd in: Wellness ontspanningsmassages, klankschaalmassages, stoelmassages.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Van Andel-Spruytlaan of Griendweg.

Extra's: Volledige diepe ontspanning met aandachtsvolle lichaamsmassage. Genoeg keuze naast de klassieke ontspanningsmassage ook stoelmassage, klankschaalmassage en klankschaalmeditatie. Duomassage alleen mogelijk met klankschaalmeditatie.

Verder is iDeal online/pin, contant of betaalverzoek mogelijk.