Kies uit 3 salons met huidanalyse in de buurt van Almere Haven, Almere

Kigelia - Massage 't Gooi

5,0
86 reviews
Huizen, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Voeding-Vitaliteit-Welzijn telefonisch consult 20min 20 min
€30
Voeding-Vitaliteit-Welzijn consult 30min 30 min
€50
Voeding-Vitaliteit-Welzijn consult 45min 45 min
€65
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Kigelia - Massage ’t Gooi is een praktijk voor massage, lichaamsbehandelingen en voedingsadviezen.

De praktijk is gevestigd in het Ambachtshuis in Huizen, goed te bereiken en met volop parkeerruimte. Je wordt uit de ruime wachtkamer opgehaald voor jouw behandeling en die wordt volledig op jou afgestemd.

Moreno Giraldi, gediplomeerd sportmasseur en orthomoleculair therapeut neemt alle stappen van je behandeling met je door zodat je daarna helemaal kunt ontspannen en bijkomen.  Moreno heeft sinds 2007 verschillende massagetechnieken eigen gemaakt en blijft zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.

Naast ontspanningsmassage, stressbehandelingen en de behandeling van lichamelijke en mentale klachten, kun je ook lichaamsrituelen ter verbetering van het silhouet (anti-cellulitismassages en pakkingen), huid-detox, littekenverbetering en speciale massagetechnieken ter ondersteuning van herstel na blessures zoals triggerpoints-therapie, myofasciaal (bindweefsel)release en acupressuur. 

Je massage wordt aangepast op wat jij nodig hebt vanuit een holistisch perspectief. Dat betekent dat het lichaam als één geheel wordt beschouwd, inclusief de geest en de ziel. Door deze benadering wordt niet alleen fysieke spanning en pijn verlicht, maar is er ook aandacht voor jouw algemeen welzijn (hoe je je voelt, je energieniveau, je levenslust en voldoening) en het beste evenwicht op zowel fysiek als mentaal niveau. Zo ben je na een behandeling weer opgeladen. 

Moreno is ook opgeleid als orthomoleculair therapeut en combineert behandelingen met leefstijl-adviezen op gebied van voeding, stressreductie, emotionele balans, herstel van energietekort na een veeleisende periode.

Je behandeling wordt ondersteund door eco-biologisch gecertificeerde producten, onder andere van het merk Lakshmi. Deze producten zijn ook te koop om het effect van de behandeling thuis te verlengen.