Kies uit 10 salons met huidanalyse in Gelderland

Beauty Studio Schitter

5,0
6 reviews
Bunschoten, Provincie Utrecht
Laat zien op de kaart
Meet & Treat + behandelplan 1 u 30 min
€99
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: De salon is aan huis en is mooi aangekleed met houten en natuurlijke tinten. De persoonlijke benadering en mijn luistert oor zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt, zodat je kan genieten van jouw moment van ontspanning en huidverbetering.

Merken en producten: Esse Probiotic Skincare.

Het team: Annemarie is sinds 2018 je vaste gezicht tijdens je gezichtsbehandelingen in de salon voor natuurlijke huidverbetering.

Gespecialiseerd in: Vrouwen van 25+ die worstelen met acneklachten. Je hebt al van alles geprobeerd en wil nu eindelijk zorgeloos kunnen genieten en meer energie overhouden tijdens je dag. Door de totaalaanpak van natuurlijke huidverzorging, huidverbeterende behandelingen en orthomoleculair leefstijl- en voedingsadvies bereik je de huid waar je nu alleen nog maar van droomt.

Extra's: Als je huidproblemen wil aanpakken beginnen we met Meet & Treat + orthomoleculair advies. Je krijgt dan vooraf per mail een vragenlijst zodat ik al een goed beeld heb waar je tegenaan loopt. Na de intake en behandeling in de salon krijg je een persoonlijk behandelplan + tips voor leefstijl en voeding. We kijken vooral naar stress, darmklachten en disbalans hormonen. Stapje voor stapje. Gun jij jezelf een gezonde huid en fit lichaam? Dan zie ik jou snel in mijn salon!