Kies uit 2 salons met huidanalyse in de buurt van Princenhage Woonboulevard, Breda

The Skin Store

5,0
196 reviews
Concordiastraat, Breda
Laat zien op de kaart
NIEUWE KLANT: INTRODUCTIEBEHANDELING: incl. intake, huidscan, behandeling op maat en huidplan €89,-1 u 15 min
€89
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
08:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialistes, maar chicks on a mission. Waarbij het bij ons meteen gaat kriebelen als we met jouw huid aan de slag mogen gaan. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van dames en heren naar huidverbetering en natuurlijk huidverjonging | anti-aging.

Jouw wens wordt ons doel, waarbij we gericht gaan werken aan resultaat. We begeleiden je met een plan aan huid verjongende en |of verbeterende behandelingen in de salon, maar ook geven we advies over het gebruik van de juiste thuisproducten voor zowel van buiten als van binnen.

We werken met huid intensieve werkstoffen en diverse apparatuur, alles behalve een gewone ‘verzorging’. Natuurlijk bieden we de balans van een goede treatment, maar vooral dat wauw effect ná de behandeling.

We werken op de conditie van de celdeling d.m.v. actieve werkstoffen. Dit geeft een gladde en strakke huidstructuur of juist op het vullen en voeden van de huid d.m.v. collageen stimulatie voor die perfect glow, volume en liftende effect. We gaan een lange termijn commitment aan voor een zo lang mogelijke jeugdigheid. Klinkt dit als muziek in de oren?

Dan gaan wij jou helpen in huidverbetering want: YOUR SKIN IS OUR JOB.

Wil je meer informatie over onze diverse behandelingen kijk dan op www.theskinstore.nl