Kies uit 5 salons met hydrating facial in de buurt van De Meern, Utrecht

HuidVisie

4,9
61 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
HydraFacial Perk Lips 15 min
€50
HydraFacial Perk Eye 15 min
€50
HydraFacial Signature 30 min
€125
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Je mag best wat van ons verwachten. Ons uitdagen. Daar houden we van, het motiveert ons. Als team van huidspecialisten ontwikkelen we ons continu: de ontwikkelingen bij merken waarmee we werken, vertalen we naar een passende behandeling voor jou. We leren nieuwe technieken en methodes, en ontdekken nieuwe producten en behandelingen. We combineren professionele nieuwsgierigheid met een persoonlijk passie voor huidverzorging en -verbetering. Alles vanuit een voorliefde voor écht goede producten en wat we daarmee kunnen bereiken. Zo proberen we je altijd weer te verrassen, zelfs als je hier al jaren komt. Meer dan ontspanning is mooier dan je denkt: Sterker nog: juist door die langdurige relatie, snappen we als geen ander wat je nodig hebt. En wat niet. En dat gaat verder dan alleen een huidbehandeling. Goede verzorging is allang niet meer alleen maar ontspanning en gaat dieper dan de huid. Het is mooi zijn op meerdere vlakken. Van binnen en van buiten. Het geeft je energie en duurzaam zichtbaar resultaat. Onze technische vaardigheden zijn waarvoor je binnenkomt, maar de persoonlijke klik is waar je voor terugkomt. Daar investeren we graag in, want daar beleven wij plezier aan.

Merken en producten: IK Skin Perfection, DMK, Pascaud, beMineral, Marc Inbane, Vitakruid, ScKIN Nutrition, Kynd Mynded.

Het team: Daniëlle: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair Therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Natural Face Lifting. Ingrid: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Lashlift. Gina: Medior Huidspecialist, Expert MicroNeedling, HydraFacial DMK Paramedische Huidrevisie, Browlift. Eline: Junior Huidspecialist, Expert Lashlift, GelColor, Natural Face Lifting.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering op hoog niveau. Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring, voortdurende professionele ontwikkeling en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende huidproblemen. Holistische werkwijze: Het doel van een holistische benadering van huidverbetering is om de natuurlijke balans en gezondheid van de huid te herstellen, en niet alleen te focussen op tijdelijke symptoombestrijding. Ontspanning: Ontdek de perfecte balans tussen het verbeteren van uw huid en het genieten van een welverdiende ontspanning. Kom bij ons echt tot rust tijdens de massage en sluit de behandeling af met een heerlijke zelfgemaakte lekkernij.

Openbaar vervoer: Bus of trein, gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

We groeien met je mee: Wij geloven dat als wij plezier hebben in ons werk, we jou het beste kunnen verzorgen. Dat jij je welkom voelt en op onze expertise durft te vertrouwen. Zo leren we jou, jouw huid en je behoefte nog beter kennen. En verandert jouw huid, dan veranderen we mee. We groeien met je mee. Want wat nooit verandert, is de persoonlijk aandacht. We zien jou. En we zien je graag terug!