Kies uit 677 salons met kleuren - uitgroei in Nederland

Amalia Amsterdam

4,9
114 reviews
Van Baerlestraat, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Roots with blow-dry 1 u 30 min
€95
Roots with signature haircut 1 u 55 min
€125
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0019:30
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Amalia Amsterdam is een gerenommeerde kapsalon gevestigd in de prachtige stad Amsterdam. Deze salon staat bekend om zijn uitstekende diensten en stijlvolle ambiance die de klanten verwelkomt voor een luxe haarverzorgingservaring.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar voor klanten, aangezien deze zich op slechts één minuut loopafstand van de Van Baerlestraat tramhalte bevindt. Deze bereikbaarheid maakt het voor klanten gemakkelijk om de salon te bezoeken, zelfs tijdens piekuren.

Het team: Het team van Amalia Amsterdam bestaat uit ervaren en professionele haarstylisten die er trots op zijn dat ze klanten een persoonlijke en bevredigende ervaring bieden. Ze zijn deskundig in het leveren van een breed scala aan haarverzorgingsbehandelingen en zijn altijd bereid om klanten te adviseren over de beste stijlen en behandelingen die passen bij hun persoonlijke behoeften en smaak.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De locatie in het hart van Amsterdam zorgt voor een gemakkelijke toegang. - De nabijheid van de Van Baerlestraat tramhalte maakt het gemakkelijk te bereiken. - Het professionele en ervaren team dat altijd klaar staat om klanten te helpen. - De breed scala aan gespecialiseerde haarbehandelingen die worden aangeboden.

Carmel Hoebeke

4,3
6 reviews
Elandsgracht, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Tint regrowth and a handdry1 u 30 min
€87
Tint regrowth and a blowout 1 u 45 min
€110
Tint regrowth and a Haircut2 uren
€130
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3019:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3017:30
ZoZondag
Gesloten

Carmel Hoebeke is een gerenommeerde kapsalon gelegen in de levendige stad Amsterdam. Deze salon biedt een breed scala aan haarbehandelingen en -stijlen, waarbij klanttevredenheid en hoogwaardige service voorop staan.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte is Elandsgracht, slechts 4 minuten lopen. Het busstation Elandsgracht is ook dichtbij, op slechts 5 minuten loopafstand.

Het team: Het team van Carmel Hoebeke is professioneel en ervaren. Zij zijn deskundig op het gebied van haarverzorging en streven ernaar om elke klant een gepersonaliseerde en bevredigende ervaring te bieden. Hun passie voor hun vak en toewijding aan klanttevredenheid maken ze een onmisbaar onderdeel van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De locatie in het hart van Amsterdam maakt het gemakkelijk bereikbaar. - Het professionele en vriendelijke team dat altijd klaar staat om te helpen. - De verscheidenheid aan haarbehandelingen en -stijlen die worden aangeboden. - De nabijheid van openbaar vervoer, wat het gemakkelijk maakt voor klanten om de salon te bezoeken.

1
234
34