Laserbehandeling - huidverjonging
in de buurt van Vondelpark, Amsterdam
Elke datum
Laserbehandeling - huidverjonging

Kies uit 7 salons met laserbehandeling - huidverjonging in de buurt van Vondelpark, Amsterdam

Leonardo Skin Care

No reviews
Apollobuurt, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Huidverjonging - ogen / Skin rejuvenation - eyes 15 min
€89
Huidverjonging - hals / Skin rejuvenation - throat 30 min
€159
Huidverjonging - decolleté / Skin rejuvenation - decolleté 30 min
€179
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
00:0000:55
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0017:50
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
00:0000:05
ZoZondag
00:0000:05

Bij Leonardo Skin Care staat de klant centraal. Tijdens de vrijblijvende intake worden de wensen van de klant en de mogelijkheden uitgebreid besproken en wordt er in overleg een behandelplan gemaakt. De behandelingen worden met veel persoonlijke aandacht uitgevoerd, zodat elke klant zich comfortabel voelt en met een prettig gevoel de salon verlaat.

Leonardo Skin Care is de enige salon in Amsterdam welke werkt met het Leonardo Hyperpulse ALT systeem. Advanced Light Technology (ALT) is de nieuwste en meest geavanceerde technologie voor permanente ontharing en huidverbetering en combineert de beste eigenschappen van bestaande lasersystemen, IPL en SHR. In de salon wordt gebruikt gemaakt van huidverzorgingsproducten van Leonardo en MBC Medical Biocare. Deze producten zijn speciaal afgestemd op toepassingen in combinatie met de Leonardo Hyperpulse machine en versterkt de positieve effecten van de laserbehandelingen optimaal. De producten worden ook voor thuisgebruik verkocht, in de salon of via de webshop.

Iryna heeft ca. 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en heeft na het afronden van speciale opleidingen voor permanente ontharing en huidspecialiste in 2021 besloten haar eigen salon, Leonardo Skin Care, te openen.

Leonardo Skin Care is gespecialiseerd in permanente ontharing en huidbehandelingen met lasertechnologie. De huidbehandelingen bestaan uit huidverjonging en behandeling van acne, pigmentatie en couperose.

Tram- en bushaltes bevinden zich op 50-150 meter afstand (Stadionweg, Apollolaan of Beethovenstraat).

Haar welke met lasertechnologie niet goed verwijderd kunnen worden, omdat ze te weinig pigment hebben, kan bij Leonardo Skin Care behandeld worden met het Nova-Blend elektrische ontharingssysteem.