Laserontharen
in de buurt van Schepenstraat, Rotterdam
Elke datum
Laserontharen

Kies uit 11 salons met laserontharen in de buurt van Schepenstraat, Rotterdam

Nieuw

Skin Clinic Rotterdam

5,0
6 reviews
Nieuwe Binnenweg, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Intake gesprek GentleLase Pro Max 30 min
€0
Tepelhof 10 min
€32,50
Oren 10 min
€34,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
11:0017:00

Skin Clinic Rotterdam is een jong innovatief bedrijf dat wil staan voor kwaliteit, resultaat en klantvriendelijkheid. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een passie voor huidverbetering open Kim samen met een team van specialisten in augustus haar nieuwe Skin Clinic Rotterdam.

Wij werken met de mooiste, gerenommeerde huid verbeterende merken en hoogwaardigste apparatuur. Huidverbetering en anti-aging behandelingen zijn in een scala te vinden binnen onze kliniek. Wij geloven in maatwerk want iedere huid is uniek. Na een uitgebreid intakegesprek maken wij een persoonlijk behandelplan om jouw wensen te gaan evenaren. Vooral onze Skin Clinic Expert behandeling is als een personal training voor jouw huid! Samen met jou gaan wij een traject aan om jouw droomhuid te realiseren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in definitief ontharen met de GentleMax Pro. Deze krachtpatser is de nr 1 in laser ontharing voor alle huidskleuren! Een combinatie van de krachtigste Alexandriet en ND-Yag laser.

Resultaat en veiligheid staan daar voorop, evenals eerlijkheid over wat je wel en niet kan verwachten. Maar je op je gemak voelen bij ons en de specialiste vinden wij net zo belangrijk want jij geeft je immers (letterlijk) blood. Ons team van specialisten zal professioneel en vriendelijk voor je klaar staan en je met een glimlach laten vertrekken. Onze missie is om jou iedere dag met een glimlach door het leven te laten gaan!

Onze specialisten hebben allemaal een scala aan ervaring en specialisaties waaronder Acne en bindweefsel.

Op het gebied van definitief ontharen met de GentleMax Pro zijn wij expert. Onze schoonheidsspecialiste zijn tevens gespecialiseerd is huidverbetering Acne en anti-ging behandelingen. De HIFU behandeling is tevens zeer populair.

Wij werken met Image D-Skin by Delia, Tebiskin, Decaar, Dermaquest en Thank me later.

Wij vinden dat definitief ontharen en huidverbetering voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Daarom hanteren wij kwaliteit met betaalbare eerlijke prijzen. Na een uitgebreid intake gesprek kijken wij hoe wij de huidwensen van de klant samen kunnen realiseren en begeleiden wij jouw huid als skin coach.

Elegantiae Esthetic Clinic

5,0
1 review
Rotterdam Centrum, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Summer Special. “2=1“ v.a.1 u
€1
Laserontharen - Intake 30 min
€1
Laserontharen - Gezicht v.a.1 u
€20
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Ontdek de kracht van de “Gouden Standaard” in permanente laserontharing bij Elegantiae Esthetic Clinic

Elegantiae Esthetic Clinic is een specialist op het gebied van laserontharing. Ter optimalisering van de kwaliteit van de ontharingssessies maakt Elegantiae Esthetic Clinic gebruik van de Lumenis LightSheer® ontharingslaser.

Naar aanleiding van resultaten uit vele en uitgebreide klinische studies wordt de Lumenis LightSheer® de “Gouden Standaard” genoemd op het gebied van permanent laserontharen. De Lumenis LightSheer® is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie. Rug en benen kunnen in slechts 15 minuten behandeld worden, dit in tegenstelling tot andere apparaten.

Daarnaast is de Lumenis LightSheer® de enige ontharingslaser die de goedkeuring van de “Food and Drugs administration USA (FDA) heeft gekregen.

De Lumenis LightSheer® heeft een unieke HITTM en ChillTipTM technologie welke zorgt voor een pijn- en gelloze behandeling. Deze technologie maakt het ook mogelijk om alle - op grijze haren na - huid- & haartype te behandelen. Dit in tegenstelling tot veel andere lasers die hierin beperkt zijn.

Kortom behandelingen bij Eleganiae Esthetic Clinic kenmerken zich door het volgende:

 • Maximaal behandelcomfort
 • Optimaal resultaat
 • Zeer korte behandeltijd
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Gel-loze behandelingen
 • Pijnloos door vacuüm technologie
 • Toepassing unieke HITTM en ChillTipTM technologie
 • FDA goedgekeurd

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Halte Eendrachtsplein.

Het team:
Bestaat uit 4 medewerkers.

Wat we leuk vinden aan de salon:

 • Sfeer: Een ontspannen sfeer.
 • Gespecaliseerd in: Laser behandelingen.
 • De extra's: Betaald parkeermogelijkheid.