Lichaamsbehandeling
Gerelateerde behandelingen

Kies uit 21 salons met lichaamsbehandeling in Provincie Utrecht

HuidVisie

5,0
51 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
DMK Enzym Therapy Body 1 u
€115
DMK Enzym Therapy Body 1 u
€115
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Je mag best wat van ons verwachten. Ons uitdagen. Daar houden we van, het motiveert ons. Als team van huidspecialisten ontwikkelen we ons continu: de ontwikkelingen bij merken waarmee we werken, vertalen we naar een passende behandeling voor jou. We leren nieuwe technieken en methodes, en ontdekken nieuwe producten en behandelingen. We combineren professionele nieuwsgierigheid met een persoonlijk passie voor huidverzorging en -verbetering. Alles vanuit een voorliefde voor écht goede producten en wat we daarmee kunnen bereiken. Zo proberen we je altijd weer te verrassen, zelfs als je hier al jaren komt. Meer dan ontspanning is mooier dan je denkt: Sterker nog: juist door die langdurige relatie, snappen we als geen ander wat je nodig hebt. En wat niet. En dat gaat verder dan alleen een huidbehandeling. Goede verzorging is allang niet meer alleen maar ontspanning en gaat dieper dan de huid. Het is mooi zijn op meerdere vlakken. Van binnen en van buiten. Het geeft je energie en duurzaam zichtbaar resultaat. Onze technische vaardigheden zijn waarvoor je binnenkomt, maar de persoonlijke klik is waar je voor terugkomt. Daar investeren we graag in, want daar beleven wij plezier aan.

Merken en producten: IK Skin Perfection, DMK, Pascaud, beMineral, Marc Inbane, Vitakruid, ScKIN Nutrition, Kynd Mynded.

Het team: Daniëlle: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair Therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Natural Face Lifting. Ingrid: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Lashlift. Gina: Medior Huidspecialist, Expert MicroNeedling, HydraFacial DMK Paramedische Huidrevisie, Browlift. Eline: Junior Huidspecialist, Expert Lashlift, GelColor, Natural Face Lifting.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering op hoog niveau. Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring, voortdurende professionele ontwikkeling en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende huidproblemen. Holistische werkwijze: Het doel van een holistische benadering van huidverbetering is om de natuurlijke balans en gezondheid van de huid te herstellen, en niet alleen te focussen op tijdelijke symptoombestrijding. Ontspanning: Ontdek de perfecte balans tussen het verbeteren van uw huid en het genieten van een welverdiende ontspanning. Kom bij ons echt tot rust tijdens de massage en sluit de behandeling af met een heerlijke zelfgemaakte lekkernij.

Openbaar vervoer: Bus of trein, gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

We groeien met je mee: Wij geloven dat als wij plezier hebben in ons werk, we jou het beste kunnen verzorgen. Dat jij je welkom voelt en op onze expertise durft te vertrouwen. Zo leren we jou, jouw huid en je behoefte nog beter kennen. En verandert jouw huid, dan veranderen we mee. We groeien met je mee. Want wat nooit verandert, is de persoonlijk aandacht. We zien jou. En we zien je graag terug!

Beautysalon Annemarie

5,0
73 reviews
Provincie Utrecht
Laat zien op de kaart
behandeling 30 minuten 30 min
€35
behandeling 45 minuten 45 min
€50
behandeling 60 minuten1 u
€66,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0022:30
DiDinsdag
09:0022:30
WoWoensdag
09:0022:30
DoDonderdag
09:0022:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Mensen komen graag bij Annemarie voor een schoonheidsbehandeling. Natuurlijk omdat ze heel goed is in haar vak, maar ook omdat ze een klik met haar hebben. “Eigenlijk is iedere behandeling die ik geef uniek. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft en waar mijn klant behoefte aan heeft. Daar pas ik mijn behandeling op aan.”

Het mooiste aan haar vak? “Mensen kunnen bij mij echt even onthaasten. Soms komen ze helemaal hyper of gestressed binnen. Een uur later verlaten ze volledig ontspannen en blij mijn salon. Het is een cadeautje voor jezelf.” Naast dat de behandeling een cadeautje voor jezelf is kan je hier ook terecht voor andere leuke cadeautjes voor jezelf of een ander. Het idee is dat alles wat in de salon staat om de ruimte een gezellige sfeer te geven ook te koop is. Zo zijn er mooie kaarten te koop maar ook kaarsen, vazen en kussens. Zo blijft de salon steeds een beetje vernieuwen.

Merken en producten: comfort zone en Ahava als huidverzorging. Annemarie Borlind als make up.

Annemarie heeft 24 jaar ervaring.

Gespecialiseerd in wellness en huidverbetering.

Elke behandeling is uniek en afgestemd op de behoefte van dat moment. Ontspanning en huidverbetering gaan hand in hand.