Lichaamsbehandeling
in de buurt van Vechtstraat, Groningen
Lichaamsbehandeling

Kies uit 2 salons met lichaamsbehandeling in de buurt van Vechtstraat, Groningen

BeYouthful

5,0
18 reviews
Floresstraat, Groningen
Laat zien op de kaart
Vacuümtherapy BBL 45 min
€79
Vacuüm skin therapy 1 u
€89
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
15:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: In deze trendy beauty studio met warme ambiance en een gemoedelijke sfeer kun je terecht voor huidverbetering, carbonpeeling, [S] PMU Brows en meer… BeYouthful Skin | Brow | Hair Improvements

Merken en producten: /skinregimen/ MCCM Mesoceuticals / BCN Mesoceuticals /ecuri pigments/ BeYouthful SkinSolutions.

Het team: Met BeYouthful Skin Improvements blijf je een stapje voor in het huidveranderings- en verouderingsproces. BeYouthful deelt haar 5 jaar ervaring in specialisaties skin, brow, Hair Improvements en meer dan 15 jaar ervaring in beauty.

Gespecialiseerd in: huidverbetering, huidverjonging, mesotherapie, carbonpeeling, [s] pmu wenkbrauw pigmentatie, powderbrows/microblading, pigment removal/correctie, meso hairtherapy.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is op 5 min loopafstand vanaf halte Floresplein - bereikbaar met bus Lijn 10 en op 15 min loopafstand vanaf treinstation Noord. halte Floressplein.

Extra's: Wanneer het gaat om huidverbetering en huidverjonging maken BeYouthful Skin Improvements het verschil. De juiste combinatie van effectieve en innovatieve behandelmethoden en natuurlijke duurzame skincare producten, gericht op het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces.