Manicure

Kies uit 13 salons met manicures in de buurt van Oude Stad, Haarlem

Beauty by Monique

4,9
47 reviews
Kleverpark-Zuid, Haarlem
Laat zien op de kaart
Manicure 30 min
€30
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:30
ZoZondag
Gesloten

Beauty by Monique is een schoonheidssalon gevestigd in het sfeervolle stad Haarlem. Het biedt een serene omgeving waar klanten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen terwijl ze genieten van een verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts 12 minuten lopen van zowel het treinstation van Haarlem als het belangrijkste busstation, waardoor het een handige optie is voor klanten die vanuit verschillende delen van de stad en daarbuiten komen.

Het team: Het team van Beauty by Monique bestaat uit ervaren schoonheidsspecialisten die een passie hebben voor wat ze doen. Ze streven ernaar om elke klant zich speciaal te laten voelen en bieden een persoonlijke service die is afgestemd op de unieke behoeften en voorkeuren van elke klant.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De centrale locatie in Haarlem, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer - Het ervaren en vriendelijke team dat zich inzet om elke klant een unieke ervaring te bieden - De rustige en ontspannen sfeer van de salon, ideaal voor een beetje 'ik-tijd' - De brede reeks schoonheidsbehandelingen die beschikbaar zijn, van gezichtsbehandelingen tot manicures en pedicures