Kies uit 53 salons met ontspanningsmassages in Gelderland

Lion’s Beauty

5,0
31 reviews
Apeldoorn
Laat zien op de kaart
Ontspanningsmassage (30 min) 30 min
€45
Ontspanningsmassage1 u
€65
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Het is een plek waar zelfzorg een kunst wordt, waar elke behandeling een symfonie van rust en vernieuwing dirigeert.

Merken en producten: Wij voeren onze gezichtsbehandeling uit met het merk Casmara. Casmara is een Spaans merk bekend om geavanceerde huidverzorging, vooral hun innovatieve gezichtsmaskers met algenextracten. Ze bieden diverse lijnen, van hydratatie tot anti-aging. We werken ook met het merk Toskani. Toskani is een Spaans merk dat gespecialiseerd is in dermatologische huidverzorgingsoplossingen, waaronder serums en peelings, gericht op het verbeteren van de huidgezondheid wereldwijd.

Onze apparatuur voor het laseren: De GentleMax Pro is een lasersysteem voor ontharing en huidverjonging, dat Alexandrite en Nd:YAG lasers combineert voor effectieve resultaten op diverse huidtypen en haarkleuren.

Het team: Lion’s Beauty valt op door haar persoonlijke aandacht en zorgvuldige aanpak. Klanten waardeerden niet alleen haar deskundigheid, maar ook de vriendelijke sfeer in haar salon. Al snel verspreidde het nieuws zich en werd Lion’s Beauty een go-to bestemming in de regio. Haar succes lag niet alleen in geavanceerde technologie, maar ook in haar passie voor het helpen van mensen bij het bereiken van een gezonde en stralende huid.

Specialisaties: acne.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus.

Extra's: Gratis parkeren.