Ontspanningsmassage
in de buurt van Loonse en Drunense duinen, Noord-Brabant
Ontspanningsmassage

Kies uit 4 salons met ontspanningsmassages in de buurt van Loonse en Drunense duinen, Noord-Brabant

Beauty Studio Berkel-Enschot

4,9
28 reviews
Koningsoord, Tilburg
Laat zien op de kaart
Massage 50 min
€49,90
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
20:0021:30
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: In de studio heerst een rustige sfeer, het past in de rustige omgeving, ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De zachte comfortabele behandelstoel in combinatie met een rustgevende achtergrondmuziek zorgen voor dat je op je op je gemak voelt. In de studio kun je jezelf overgeven aan de deskundige handen van Carmen, je krijgt altijd een intake met passende advies, waar bij jouw wensen aan de top staan.

Het team: Carmen is een huidspecialiste met meer dat twaalf jaar ervaring in huidverbetering en permanente make-up (PMU). Dankzij mijn expertise en toewijding aan vakmanschat en mijn passie voor de branche, ben ik trots om mijn kennis te delen met nieuwe en bestaande klanten. Mijn streven naar hoogwaardige resultaten zullen altijd voorop blijven staan, terwijl ik samen met mijn klanten werk aan verbeteren van hun huidproblemen

Specialisaties: Mijn specialisaties zijn acne, bindweefselmassage, permanente make- up. Hiervoor heb ik alle benodigde diploma's/certificaten gehaald. 

Merken en producten: Om je huid optimaal thuis te verzorgen werk ik met hoogwaardige huidverbeteringsproducten zoals; Osaine sea care, een natuurlijk Italiaans merk met producten uit de zee. En Meditopics, een merk dat ontstaan is door huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen.

Openbaar vervoer: Openbaar vervoer vanuit Tilburg centraal station Arriva bus 9 en Arriva bus 140. 5 minuten lopen naar Beauty Studio Berkel_Enschot 
Extra's: Je kan op straat gratis parkeren. Je kan pinnen. Acne behandelingen mogelijk vergoeding via je zorgverzekering.