Kies uit 13 salons met peeling in de buurt van Market Wilhelminaplein, Eindhoven

HUV Clinic

5,0
4 reviews
Edisonstraat, Eindhoven
Laat zien op de kaart
AHA Peeling - acne 40 min
€75
AHA Peeling - anti aging 40 min
€75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:3012:00
DoDonderdag
09:3016:30
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten

HUV Clinic is een schoonheidssalon in Woensel-West Eindhoven. De salon is gevestigd in een pand waar meerdere bedrijven actief zijn. Dit maakt dat de salon een levendige salon is waar veel ruimte is voor een lach en een goed gesprek met iedereen die hier binnenkomt. Mensen die graag absolute stilte willen tijdens een gezichtsbehandeling boeken op een avond, zondag of maandag.

Merken en producten: In de salon is voor de permanente make-up gekozen voor het merk Nouveau Contour. Een gedegen kwalitatief hoogwaardig merk welke zeer stabiel is kijkend naar de pigmenten en apparatuur. Voor de schoonheidsbehandelingen wordt enkel gewerkt met Dr. Baumann Cosmetics. Een betrouwbaar, eerlijk en wetenschappelijk bewezen merk wat 100% gezond is voor ieder huidtype. Beide merken voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen en zijn veilig.

Het team: De eigenaresse is een vakidioot, zij heeft 30 jaar ervaring in de uiterlijke verzorging. Als schoonheidsspecialiste maar ook als onderwijsontwikkelaar, docent en examinator.

Gespecialiseerd in: De eigenaresse is gespecialiseerd in permanente-make-up en huidverzorging op maat. De eigenaresse staat erom bekend dat zij goed kan luisteren naar de klanten, 100% aandacht biedt voor-, tijdens- en na de behandeling. Daarnaast werkt zij secuur en heeft aandacht voor de kleinste details.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: Er is een busverbinding vlakbij, treinstation Strijp S.

Extra's: In de salon is er voor iedereen een verwennerijtje bij ieder bezoek. Je kunt hier terecht voor cadeauartikelen, heerlijke producten voor de innerlijke en uiterlijke verzorging.