Permanente make-up (pmu)

Kies uit 3 salons met permanente make-up (pmu) in de buurt van Akkerdistel, Utrecht

The Element of Brows

5,0
137 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
Ombré Powder Brows touch up na 6-8 weken1 u 30 min
€75
Touch up behandeling binnen 1 jaar 1 u 15 min
€175
Touch up behandeling binnen 2 jaar 1 u 30 min
€225
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3016:45
VrVrijdag
09:3016:45
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. De warmte van het “thuisgevoel” is daarom ook terug te vinden bij ons in de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Uitstappen voor de ingang van het winkelcentrum. Dat is toch helemaal super? Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren in de parkeergarage op het winkelcentrum of de nabij gelegen straten om en rondom het centrum.

Het team: Eigenaresse Meghan is een gecertificeerde Browspecialist en heeft een tal aan opleidingen gevolgd bij de meest gerenommeerde artiesten en instituten in de industrie. The Element of Brows heeft ruim 9 jaar ervaring in het perfectioneren van wenkbrauwen.

Gespecialiseerd in: The Element of Brows is dé Browstudio in Vleuten (Utrecht) voor de perfecte wenkbrauwen. Wij specialiseren ons in Semi Permanente make-up (Ombré Powder Brows) en wenkbrauw behandelingen zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen, Browlamination voor de perfecte fluffy brows en lash lifts voor de perfect gekrulde wimpers.

Merken en producten: In onze browstudio werken wij alleen met de beste en hoogwaardige producten op de markt. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1!

Extra’s: Wij besteden extra tijd aan onze behandelingen zodat jij gegarandeerd met perfect Brows onze Browstudio uit loopt. Onze signature is dan ook natuurlijke wenkbrauwen creëren. Gun jezelf DE PERFECT BROWS!