Kies uit 9 salons met permanente make-up (pmu) in de buurt van Asterlo Markt - Zuidwijk, Rotterdam

Time4pmu permanente Make-Up

5,0
1 review
Strevelsweg, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Het plaatsen van moedervlek 45 min
€65
Verwijderen van wenkbrauwen 1 u
€65
Plaatsen van sproetjes 1 u
€65
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Time4pmu permanente Make-Up is een schoonheidssalon in de levendige stad Rotterdam. De salon is gespecialiseerd in diverse behandelingen die u zullen helpen om er op uw best uit te zien. De sfeer in de salon is ontspannen en professioneel, waarbij de focus ligt op het bieden van kwalitatieve behandelingen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is de Sandelingplein tramhalte, die slechts op 5 minuten lopen afstand ligt.

Het team: Het team van Time4pmu permanente Make-Up bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over hun vak. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken om ervoor te zorgen dat ze de beste service aan hun klanten kunnen bieden. Het team is vriendelijk en benaderbaar, en zorgt ervoor dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De locatie in het hart van Rotterdam - De gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer - Het deskundige en vriendelijke team - De ontspannen en professionele sfeer - De breedte van de aangeboden diensten en specialisaties