Kies uit 13 salons met permanente make-up (pmu) in de buurt van Bergschenhoek, Zuid-Holland

Lulu's Lab

4,9
227 reviews
Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Combi brows - Intake 15 min
€15
Powderbrows - Intake 15 min
€15
Lippigmentatie - Intake 15 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0016:30
DoDonderdag
10:0016:30
VrVrijdag
10:0016:30
ZaZaterdag
10:0016:30
ZoZondag
Gesloten

Met de diensten van Lulu's Lab en de daarbij horende filosofie wilt de salon dat iedere vrouw zich als een powerwoman voelt. De sfeer in de salon in Berkel en Rodenrijs is erg gezellig en uniek. Elly en Waji hebben al jaren ervaring in de beauty branche en zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, permanent make-up en veel andere beauty behandelingen. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is bereikbaar per openbaar vervoer. Busstop dicht in de buurt. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren voor de deur van de salon.

Het team: Bestaande uit twee gespecialiseerde all-round schoonheidsspecialiste die voorzien zijn diploma's en zicht nog altijd bijscholen om het aanbod uit te breiden.

Wat we leuk vinden aan de salon:

Sfeer: Gezellige en unieke sfeer. Gespecialiseerd in: Beautybehandeling en PMU. Merken en producten: Producten die worden gebruik zijn van hoge kwaliteit. De producten zijn vegan en voorzien van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ook zijn de producten dierproefvrij. De extra’s: Gratis drankje bij binnenkomst.