Kies uit 10 salons met permanente make-up (pmu) in de buurt van Eindhoven Centrum, Eindhoven

HUV Clinic

5,0
99 reviews
Lavendelstraat, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Intake pmu 15 min
€0
Opfrissen pmu vanaf 2 jaar 2 uren 30 min
€0,01
Opfrissen pmu tot 1 jaar 1 u 30 min
€125
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3014:00
DoDonderdag
09:3016:30
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

HUV Clinic is een schoonheidssalon waar je terecht kan voor een breed gamma aan behandelingen zoals huidverzorging, huidverbetering, massages, permanente make-up en fineline tattoos. HUV Clinic is gevestigd te Eindhoven. De praktijk bevindt zich in een centrum waar meerdere gezondheidsprofessionals werken.

Het team: De eigenaresse heeft een brede ervaring en expertise in de beauty branche, zij heeft 17 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan 15 jaar in de wellness en uiterlijke verzorging. Omdat zij verschillende opleidingen en modules heeft ontwikkeld, werkt zij vanuit een brede kennisbasis waar jij als klant profijt van hebt. Mensen noemen Nanda ook secuur, klantvriendelijk en kundig. Haar specialisme zit naast de focus op resultaat en servicegerichtheid, in de mensgerichte benadering en de kunde om iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen.

Merken en producten: De huidverzorging bij HUV Clinic is gericht op het ondersteunen van de huid en haar functies. Hiervoor werkt HUV Clinic met het cosmeticamerk Dr. Baumann. Een complete verzorgingslijn die volledig vrij is van dierlijke ingrediënten. Ingrediënten zijn huideigen of huidgelijkend waardoor de huid de producten goed kan verdragen. Zelfs de meest gevoelige en/ of problematische huid. Voor de permanente make-up en fineline tattoos worden alleen EU goedgekeurde pigmenten en apparatuur gebruikt. Uiteraard is de salon in het bezit van een GGD vergunning.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarbij kun je gratis parkeren voor de deur en in de omgeving.

Alisha Pmu

5,0
60 reviews
Market Sint Trudoplein, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Powderbrows nabehandeling - binnen 6-8 weken2 uren
€100
Nabehandeling lippigmentatie - binnen 6-8 weken2 uren
€100
Touch up Brows binnen 1 jaar 2 uren
€150
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Alisha Browdesign is een professionele salon met een aangename sfeer. Met haar expertise en zorgvuldige aandacht garandeert Alisha Browdesign je een behandeling van kwaliteit, professioneel advies en een aangename en gezellige ervaring. Alisha kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen in haar salon en samen te werken aan een stralende nieuwe jij!

Het team: Alisha Browdesign heeft 5 jaar ervaring in het zetten van permanente make up (pmu).

Gespecialiseerd in: Alisha Browdesign is gespecialiseerd in het zetten van permanente make up (pmu) voor wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Of je nu op zoek bent naar een subtiele wenkbrauwdefinitie, verleidelijke eyeliner of een zachte lipkleur, ze gaat samen aan de slag om een eindresultaat te creëren dat aansluit bij jou als persoon.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: 600 m.

Extra's: - Een nieuwe set pmu kan alleen geboekt worden door klanten zonder oude pmu. - Bij de eerste behandeling is een nabehandeling (na 6/8 weken) van belang voor een optimaal resultaat. Bij de eerste zetting is een nabehandeling €100 niet bij de prijs inbegrepen. - Touch up behandelingen kunnen alleen geboekt worden door bestaande klanten.