Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Permanente make-up (pmu) in Nijmegen, Gelderland

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 2 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Resultaten inclusief: Hairstroke Wenkbrauwen, Permanente Eyeliner, Wenkbrauwen Tatoeëren

INKredible cosmetics - Nijmegen

Info
1 review
Voor permanente make-up (PMU) en medische tatoeages ben je bij INKredible cosmetics op de juiste plek. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van eyeliners, wenkbrauwen en lipcontouren. Ook zijn er bij INKredible cosmetics oplossingen voor ontsierde littekens na een operatie, een lipcontour bij een hazenlip, borstreconstructie bij borstkanker (waarbij een niet van echt te onderscheiden tepel wordt getatoeëerd) en Micro Hair Pigmentation als oplossing voor (gedeeltelijke) kaalheid. INKredible cosmetics is Medisch gecertificeerd en GGD-gekeurd.
Medische tattoo
1 u
GRATIS
Verplichte intake
30 min
GRATIS
Extra nabehandeling
1 u
35
Toon alle services…

Men & Women's Care

Info
17 reviews
In een historisch pand nèt buiten het centrum van Nijmegen bevindt zich Men & Women’s Care, een beautyfarm met een luxe, moderne en frisse uitstraling. Zowel mannen als vrouwen zijn hier van harte welkom om uitgebreid te genieten van alle faciliteiten. Van sauna-arrangementen en (permantente) make-up tot huid- en nagelverzorging. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de wens om met een ‘maatje minder’ door het leven te gaan. Kortom, er wordt hier hard gewerkt om de dromen van de klant te verwezenlijken.
Nieuw
Permanente make-up
1 u
198
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Permanente make-up (pmu)?
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...