Kies uit 26 salons met pony knippen in Noord-Brabant

BY SELI’S

4,9
116 reviews
Helmond, Noord-Brabant
Laat zien op de kaart
Vrouwen - laagjes voorkant knippen 20 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Twee geliefde zussen met verschillende passies hebben hun handen bij elkaar geslagen en besloten samen een salon te starten. Hierbij is BY SELI’S ontstaan! Klanten kunnen hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen met een fijne sfeer. BY SELI’S is meer dan alleen een schoonheidssalon. Ze behandelen klanten dan ook met veel passie en gezelligheid terwijl ze luisteren naar je wensen! Gelegen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, biedt deze high-end schoonheidssalon een aantal verschillende diensten aan die op maat gemaakt zijn voor de behoeften van elke klant.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De bushalte Helmond, Vondellaan stopt op korte loopafstand van de salon.

Het team:
De salon heeft een klein, maar toegewijd team van medewerkers. Ze zorgen ervoor dat elke klant zich speciaal voelt en zorgen voor een persoonlijke en professionele service. Het team is erop gericht om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze de salon verlaten.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Leuk & gezellig.
  • Gespecialiseerd in: Haar-, nagel-, visagie- en lichaamsbehandelingen.
  • De extra’s: Je kan hier gratis parkeren en de salon is rolstoelvriendelijk. Er wordt in de salon Nederlands, Engels en Arabisch gesproken