Kies uit 19 salons met radiofrequency gezichtsbehandeling in Noord-Holland

Beauty Clinic Lotus

4,5
69 reviews
Koninginneweg, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Radio Frequentie (RF) hals 20 min
€55
Radio Frequentie (RF) hals 20 min
€55
Radio Frequentie (RF) gezicht + hals 45 min
€139
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Beauty Clinic Lotus is een Oase in rust. Het gemotiveerde team van beauty clinic lotus staat voor u klaar voor al je wensen op het gebied van huidverbetering,huidverjoning laser-ontharing , lichaamsbehandelingen en beauty behandelingen..Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een gepaste behandeling. Laat je verwennen en verlaat stralend de kliniek.

Het team: Het team van beauty clinic lotus zijn professionele huidspecialisten en voeren alle behandelingen met uiterste zorg en hygiëne uit.

Gespecialiseerd in: Beauty Clinic Lotus is een professionele huid kliniek waar huidverbetering, huid-verjonging, laser ontharing ,contourverbetering/figuurcorrectie en permanente make up centraal staan. daarnaast bieden wij ook beauty behandelingen zoals epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, wimper lifting, waxen, pedicure etc.

Openbaar vervoer: De tram 2 stopt voor de deur vanaf maart 2023 (nu werkzaamheden in de straat) Haarlemmermeerstation.

Extra's: De salon biedt moderne, klinische apparatuur en beschikt over alles wat je nodig hebt. Het doel is om doeltreffende veilige behandeling te bieden. Kwaliteit en aandacht staan hier centraal.

Glow Laser Clinic

5,0
123 reviews
Amsterdam-Centrum, Amsterdam
Laat zien op de kaart
MORPHEUS8 SKIN TIGHTENING1 u
vanaf €59
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00

Glow Laser Clinic is a beauty venue located in Amsterdam. This venue specializes in cosmetic laser treatments, medical aesthetics and other beauty treatments, providing a serene and rejuvenating experience for all visitors. Owner Michelle makes sure that everyone feels welcome and at home. A personal approach, and customer satisfaction, are very important here. Whatever treatment you go for: you will leave the salon feeling beautiful.

Nearest public transport:

The venue is conveniently located near the Vijzelgracht metro, which is only 200 meters away. This makes it easily accessible for those using public transportation.

The team:

Michelle Andrews is a medical professional and the owner and founder of Glow Laser Clinics. She is a certified Clinical Technologist and has a number of other international certifications specializing in medical aesthetics from the US and around the world. Michelle takes a holistic approach when treating her clients, as she believes skincare starts with your whole body.

What we like about the venue:

  • Atmosphere: Spa is tranquil, relaxing, quiet and has a small garden.
  • Brands and products used: Profhilo, Clinicare, Mesopeel and Michelle has developed and uses her own skincare products that are medical grade vegan, organic, and cruelty-free.
  • The extra touch in the salon is that she speaks English, Spanish and basic Dutch.

Experience Your Wellness

4,9
380 reviews
Bijlmer-Centrum, Amsterdam
Laat zien op de kaart
RF Liftende Facial1 u
€120
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0018:00

Experience Your Wellness is een beauty and coaching praktijk waar je als dame op hoog niveau behandelingen krijgt die met veel aandacht en zorg wordt gegeven. Je ervaart een moment van ontspanning en verzorging. Je ervaart een moment van bijkomen en verfrissing. Je ervaart een moment van loslaten en genieten. Bij Experience Your Wellness is het genieten en waar je de tijd mag en leert nemen, om met zorg en aandacht de tijd voor jezelf te nemen! Sandy creëert op een mooie en natuurlijke manier een sfeer in haar praktijk waar je uitgenodigd wordt dit te kunnen doen.

Sfeer in de salon: In de praktijk is er een hele fijne balans tussen warmte en excellentie. Haar praktijk is te omschrijven als cozy, elegant en lovely pink. Het is altijd erg netjes en schoon en je merkt dan ook dat Sandy daar veel waarde aan hecht.

Merken en producten: Éminence Organics Skin Care, STRONG Rose Oil, PHB Ethical Beauty.

Het team: Sandy, de eigenaresse is hele vriendelijke en warme vrouw. Haar klanten zijn belangrijk voor haar. Dat merk je doordat ze haar klanten ziet en hoort als een individu. Ze denkt met haar klanten mee, geeft eerlijke adviezen en neemt de tijd voor iedere afspraak. Sandy is zeer professioneel in haar werkwijze en tegelijkertijd heel benaderbaar en bereikbaar als persoon. Dat maakt dat je heel erg op je gemak voelt bij haar en dus ook meteen wanneer je de praktijk binnen loopt. Experience Your Wellness is een plek waar je je gauw thuis voelt.

Gespecialiseerd in: Organic Touch Therapeut, Dermaplaning (certified Trainer), 100% natuurlijke product gebruik. Sugaring.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Halte Bullewijk metro 50/54.

Extra's: Experience Your Wellness verzorgt delightful and pleasing wellness ervaring zonder naar een Spa wellness te hoeven gaan! Experience Your Wellness wordt gewaardeerd als de top drie beauty wellness plekken van Amsterdam en omgeving! Een beauty praktijk met veel schoonheid, liefde, aandacht en klasse!

LYS DANIQUE "Window to Beauty"

5,0
8 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
(RF) Radio Frequentie - Handen - Verjonging van de huid 30 min
€55
Radio Frequentie gezichtsbehandeling1 u
€99
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Een perfect relaxte ruimte Pure ontspanning Hygiënisch – Schoon Frisse heerlijke zachte handdoeken Prettige muziek afgestemd op de behandelingen Rust en serene sfeer

Merken en producten: Ik werk met Oolaboo Skin Care “Super Foodies” & Saveguard.

Het Team: Danielle - eigenaresse werkt alleen.

Specialisaties: Mijn naam is Danielle en ik ben de eigenaresse (oprichtster) van LYS DANIQUE. Ik heb 13 jaar ervaring in de wereld van Beauty & Esthetique. Mijn passie is om jou nog mooier te maken “dus te laten shinen” met de allernieuwste technologie op het gebied van non-invasieve lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Gespecialiseerd in: Wat mij onderscheidt is dat ik als eerste en tot nu toe de enige ben in Nederland die deze behandelingen geeft met de LIPOSHAPE PRO. Huidverstrakking (versteviging), “Killing the Fat” - het reduceren van de vetten op de buik, heupen, benen, billen en armen, Cellulite, Butt Lift en het bekende fenomeen “verslapping van armen” is wat ik doe met mijn partner LIPOSHAPE PRO ❤️ Alle behandelingen zijn pijnloos en hebben geen hersteltijd. Alles is zeer ontspannend.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte op de Brink.

Extra’s: Eigen parkeerterrein achter Health Plus. Achter ingang bij de straat Den Toren tegenover nr 15. Er zijn 22 parkeerplaatsen. U kunt dan via de winkel of via de achteringang naar binnen. Graag daar plaatsnemen in de wachtruimte en dan kom ik u ophalen. Als eerste een intake om eventuele klachten, de behandelmethode en eventuele behandelplan te bespreken.