Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Shiatsu massage in Almere

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 3 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Schoonheidsinstituut Almere

Info
4.4 19 reviews
Bij Schoonheidsinstituut Almere ontvangt STIVAS-gediplomeerde schoonheids­specialiste Jacqueline je graag voor een schoonheidsbehandeling op maat. Je kunt hiernaast ook terecht voor een shiatsu massage, hot stone massage of harsbeurt om je beautybelevenis compleet te maken. Er wordt in de salon gewerkt met de producten van Decléor en Medik8. Decléor is een 100% natuurlijk product waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën; voor verbetering van de huidtextuur en een heldere teint. Het prestigieuze merk Medik8 is gericht op het huidproblemen en is geschikt voor de gevoelige huid. Voor een kwalitatieve behandeling en het beste voor je huid ga je dus naar Schoonheidsinstituut Almere.
Shiatsu massage
30 min - 1 u
vanaf 30
Toon alle services…

Shiatsu & Okido Yoga

Info
4.3 4 reviews
Shiatsu is een manuele behandelmethode waarbij druk met duimen en handpalmen uitgeoefend wordt op het gehele lichaam. Met de filosofie ‘beter voorkomen dan genezen’ wil deze praktijk in Almere bijdragen aan het onderhouden van jouw gezondheid en vitaliteit. Van nekpijn tot slapeloosheid. Van spijsverteringsproblemen tot hoofdpijn. Bij de yoga leer je traditionele asana’s, verschillende bewegingen, samen en alleen, om te versterken en te verzachten, om te reinigen en te ontspannen.
Medische Shiatsu behandeling
1 u
72
Shiatsu en kamillekompres
1 u
82
Toon alle services…

Sportmasseuse Milou van Kranen

Info
4.8 202 reviews
Even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit? Reserveer dan nu jóuw momentje in de agenda van masseuse Milou van Kranen. Speciaal om je even weg te trekken uit de dagelijkse beslommeringen. Even niks hoeven, om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Want of je nou klachten hebt of gewoon even lekker wilt ontspannen: voor elke situatie heeft Milou een perfecte aanpak. Wie zichzelf regelmatig op een massage trakteert, zit nu eenmaal lekker in zijn vel.
Massage op maat
1 u 10 min - 1 u 25 min
vanaf 56
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Shiatsu massage?
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...

Shiatsu massage aanbevolen salons in Almere, Nederland

Een Shiatsu massage in Almere

Een Shiatsu massage is een intense massage dat zonder olie of naalden wordt gegeven. Bij deze massage mag je je losse kleding aanhouden en lig je op een futon, een oprolbaar matras. Bij deze massage voeren strijkbewegingen niet de boventoon, maar wordt er voornamelijk gewerkt met drukpunten. Door middel van de vingers en duimen wordt er druk uitgeoefend op bepaalde delen van het lichaam. Deze therapeutische massage bevordert de bloedcirculatie en laten spanningen en vermoeidheid verdwijnen. Voor een Shiatsu massage hoef je niet ver te reizen, want op treatwell.nl vind je die in Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, maar ook in Almere Stad.

Waar komt Shiatsu vandaan?

De filosofie achter deze oosterse massage is dat je met een Shiatsu massage je levenskracht, ofwel je 'Qi' bevordert. Wanneer de energiestroom in je lichaam geblokkeerd raakt, gaat dat gepaard met lichamelijke klachten. Door het uitoefenen van diepe druk op de specifieke punten op je lichaam, worden botten, pezen en gewrichten en het zelfherstellend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Je brengt je lichaam en geest in balans en herstelt je energieniveau. Bij deze massage wordt er met drukpunten en roterende bewegingen gewerkt, waarbij je lichaam ook wordt gestretcht en gekneed.

Welke klachten kun je met Shiatsu behandelen?

Shiatsu heeft op zowel lichamelijk als geestelijk vlak vele voordelen. Klachten aan de rug, nek en schouders, gewrichtspijnen, maar ook aan de armen en ellebogen als gevolg van overbelasting (RSI, tenniselleboog) worden met een Shiatsu massage verlicht. Een voorbeeld van een gewrichtsontsteking is de frozen shoulder. Hierbij is het kapsel rondom het schoudergewricht gekrompen en verdikt. Als gevolg hiervan ervaar je stijfheid, wat je bewegingsvrijheid flink kan beperken: alledaagse activiteiten worden moeilijk of zelfs onmogelijk. Met een Shiatsu-behandeling bouw je weer spierkracht op en zorg je ervoor dat spieren en gewrichten weer soepel worden, waardoor je weer makkelijker kunt bewegen.

Op geestelijk gebied zorgt Shiatsu ervoor dat je beter slaapt, minder vermoeid bent en dat hoofdpijn en stress zo min mogelijk kans krijgen om te ontstaan. Wanneer je spieren gespannen zijn en je niet lekker in je vel zit, voel je je ook niet goed. Daarnaast komen er bij een massage veel gelukshormonen vrij die zorgen voor een beter humeur, een beter immuunsysteem, meer energie, pijnvermindering en een algemeen positiever zelfbeeld. Met een massage verlaag je het niveau van stresshormonen in je lichaam, met allerlei voordelige effecten van dien!

Geef stress geen kans

Voorkomen is beter dan genezen, dat is een gegeven. Met Shiatsu kun je prima lichamelijke en geestelijke klachten voor zijn. Shiatsu werkt naast preventief ook curatief, ofwel helend. Je hoeft dus geen klachten te hebben om een behandeling te ondergaan. Soms is het gewoon fijn om even de knop op nul te zetten en een pauze in te lassen voor jezelf. Zo ga je niet over je grenzen heen en blijf jij je happy self!