Kies uit 9 salons met shiatsu massage in de buurt van Amsterdam-Noord, Amsterdam

WABI SABI

4,9
23 reviews
Paul Krugerplein, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Shiatsu 50 min
€85
Shiatsu kinderwens 50 min
€85
Shiatsu kinderwens 80 minuten1 u 20 min
€125
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3020:45
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Bij WABI SABI in Amsterdam Oost kun je sinds 2006 terecht voor Shiatsu en zwangerschapsmassages, overtijdbehandeling vanaf 40 weken en oliemassages. Eigenaresse Barbara straalt warmte en professionaliteit uit, waardoor je je snel op je gemak voelt. De massages worden gegeven vanuit een holistische visie. Zowel Oosterse als Westerse technieken worden gecombineerd in de behandelingen. Of je nu komt voor pure ontspanning of met specifieke klachten; er wordt gezorgd dat je een massage op maat krijgt waardoor iedere behandeling persoonlijk is, aansluit op jouw wensen en hiermee je lichaam en geest weer op een lijn komen. De praktijk is voorzien van een speciale massagetafel met buik en borst uitsparing. Zo kunnen zwangere vrouwen lekker op de buik liggen tijdens een behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De praktijk bevindt zich dichtbij bushalte Krugerplein en metrostation Wibautstraat.

Het team: Barbara is gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en runt sinds 2006 haar praktijk. Ze werkt vanuit een holistisch perspectief. Sfeer: De behandelruimte heeft zicht op de tuin en is warm, ruimtelijk, licht, sfeervol en schoon.

Gespecialiseerd in: Shiatsu, zwangerschapsmassages, overtijdbehandelingen vanaf 40 weken en oliemassages. WABI SABI combineert westerse en oosterse massagetechnieken en past de massage aan op jouw persoonlijke wensen.

Merken en producten: Frisse huisgemaakte massageoliën 100% natuurlijk en dierproefvrij.

De extra’s: Kleinschalig dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen. De praktijk is voorzien van een speciale massagetafel met buik en borst uitsparing. Zo kunnen zwangere vrouwen lekker op de buik liggen tijdens een behandeling.