Kies uit 8 salons met sugaring in de buurt van Provincie Utrecht

Skin and Soul Utrecht

5,0
4 reviews
Lange Elisabethstraat Mariaplaats, Utrecht
Laat zien op de kaart
SUGARING BROWS DURING FACIAL 10 min
€10
SUGARING UPPER LIP 10 min
€7,50
SUGARING BROWS 15 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

In het bruisende hart van het centrum van Utrecht gevestigd in het gezellige duurzame warenhuis Green UP, vindt u Skin & Soul een huidspecialist die ook duurzaamheid voorop heeft staan! Bij Skin & Soul kijken we met persoonlijke aandacht naar wat de huid nodig en die doen we met veel passie en liefde.

Het team: Eigenaresse Emma Schrijver is werkzaam als huidspecialiste in haar unieke duurzame praktijk. Haar passie voor natuurlijke cosmetica, een gezonde bewuste levensstijl en voeding heeft ze de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Ook was ze ooit op zoek naar goede verzorgingsproducten, waar haar gevoelige huid goed op reageerde. Al snel na mijn opleiding kwam ze er achter dat er veel producten op de markt zijn die niet bevorderend of zelfs schadelijk zijn voor de huid.

Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Waarschijnlijk begrijp je meer dan de helft van de termen op je ingrediëntenlijst niet. Net als bij voeding geldt hetzelfde ook voor huidverzorging: sommige (synthetische en natuurlijke) stoffen zijn ongezond. Ze versnellen de huidveroudering en kunnen huidproblemen doen verergeren of zelfs veroorzaken. Dit klinkt misschien logisch, maar veel mensen zijn zich hier niet van bewust!

In mijn praktijk nemen ze je mee in de wereld van gezonde en duurzame cosmetica, word je bewust en ervaar het verschil!.

Gespecialiseerd in: Huidproblemen, huidverbetering op een natuurlijke manier, natuurlijk en duurzaam, henna wenkbrauwen, sugaring van gezicht, bindweefselmassage.

Merken en producten: De producten van Dr. Baumann sluiten hier mooi op aan. De verpakkingen zijn gemaakt van een bioplastic die 100% afbreekbaar zijn in de afvalverwerking, er wordt geen gebruik gemaakt van overbodige verpakkingen, de producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden op een milieuvriendelijke manier gewonnen en gemaakt.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Op loop afstand van station Utrecht Centraal.

Extra's: Wat kun je verwachten bij een bezoek aan onze salon? Iedere behandeling geven we met veel liefde en persoonlijke aandacht. Samen kijken ze naar wat je zou willen verbeteren aan de huid en wat daarvoor nodig is.

Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? We gaan je helpen om je dit te realiseren. Stapsgewijs, naar het uiteindelijk doel: een mooie en gezonde huid, die je zelf thuis gemakkelijk kunt onderhouden!

Voor een bijzondere ervaring ga je dus naar Skin & Soul!