Sugaring
Gerelateerde behandelingen

Kies uit 14 salons met sugaring in Zuid-Holland

Lesia’Studio

5,0
199 reviews
Delfgauw, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Sugaring - Full Legs - Brazilian Sugaring - Underarm Sugaring2 uren 15 min
€96
€112
Brazilian Sugaring - Lower Arms Sugaring - Underarm Sugaring - Lower Legs Sugaring3 uren 45 min
€95
€111
Brazilian Sugaring - Full Arms Sugaring - Underarm Sugaring - Sugaring - Full Legs3 uren 45 min
€127
€143
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3022:00
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
09:3022:00
ZaZaterdag
09:3022:00
ZoZondag
09:3022:00

Lesia' Studio Cactus is a cozy sugaring studio.

The salon removes hair painlessly and carefully with the use of fully natural and safe Cactus sugar wax. It is also popular among other specialists in the Netherlands. Lesia and Ksenia are passionate about taking care of the guests of the studio and continuously improve their technique. Leave the salon with smooth and soft skin.

Nearest public transport: The busstop Delftgauwseplein is a 3 minute walk and parking is free. The entrance to the studio is from the back side of the building. If at the entrance you see a forest wall drawing, then you are at the right spot! 

The team:

Lesia is the owner of the studio and has been doing sugaring since 2017. She has created her own natural sugaring brand called Cactus. Ksenia has started since July 2022 and continues to improve her technique. 

What we like about the venue:

  • Atmosphere: Cozy and professional
  • Specialises in: Sugaring for men and women
  • Brands and products used: Cactus. The cruelty free and natural sugaring brand by owner Lesia.
  • The extra touches: Offers tea blanket and good music

Ontharing Specialist Olga @OMG Spa & Beauty

5,0
95 reviews
Rhoon, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Complex 1 (Vrouwen) Oksels+Brazilian+Gehele Benen 10% korting2 uren
€118
€132
Complex 6 (Mannen) Gehele Rug+Schouders+Borst+Oksels+Brazilian 10% korting2 uren 30 min
€192
€214
Complex 2 (Vrouwen) Oksels+Brazilian+Halve Benen 7% korting1 u 30 min
€97
€105
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Eigenaresse Olga van Ontharing Specialist Olga @ OMG beauty & Spa heeft veel ervaring en werkt met precisie en veel liefde voor het vak. De salon, gelegen in Rhoon biedt verschillende diensten aan zoals waxingbehandelingen, cuppingtherapie, elektrische stimulatie, wimper- en wenkbrauwbehandelingen en Gua Sha gezichtsmassage. 

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gelegen naast het station in Rhoon.

Het team: Olga geeft veel om haar cliënten, hun gezondheid en zorgt voor een fijne ervaring bij haar salon. Olga heeft veel ervaring opgedaan in Nederland en in het buitenland. 

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De salon heeft een fijne en ontspannen sfeer. 
  • Gespecialiseerd in: Olga is gespecialiseerd in massages. 
  • Merken en producten: De salon werkt met voedende huidproducten die belangrijk zijn tijdens een massage met organische en natuurlijke ingrediënten. 
  • De extra's: Je krijgt gratis koffie of thee bij binnenkomst en er wordt engels gesproken in de salon. 

Fijn Beauty Experience

5,0
229 reviews
Leiderdorp, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Sugaring - Gezicht - Kin 5 min
€12,95
Sugaring - Gezicht - Bovenlip 5 min
€12,95
Sugaring - Gezicht - Kaak 5 min
€12,95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Sfeer is in deze salon net zo’n belangrijk ingrediënt voor ultieme huidverbetering en ontspannen massages, als de professionele kneepjes van het vak. Die houden wij continu up-to-date door ontwikkelingen in het beauty vak op de voet te volgen, en bij te blijven door regelmatige training. En dit alles overgoten met een relaxed sausje van wellness, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Merken en producten: HydroPeptide Team Dr. Joseph Bellekin Alessandro Miscensil Pupa.

Het team: Mirjam de Groot is eigenaresse en drijvende kracht achter fijn. In 9 jaar heeft ze haar kleine thuissalon opgebouwd naar een huidverbeteringsinstituut zonder de persoonlijke aandacht en sfeer te verliezen. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering met top producten, speciale massagetechnieken (bindweefsel en Buccal) en verschillende apparaten. Tamara Duif houdt ervan om klanten een flinke dosis positieve energie mee te geven met massages vanuit een holistische benadering. Ze is massagetherapeute én schoonheidsspecialiste. Ook Tamara beheerst de huid verbeterende technieken. Carolina Sanchez is een professionele schoonheidsspecialiste en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in pure huidverbetering. Als zeer ervaren schoonheidsspecialiste doet ze ook nagelstyling en manicure in combinatie met heerlijke hand- en nagelbehandelingen zoals gelnagels, polyacryl nagels, BIAB en nagelrestauratie. Voor elke gewenste stijl en gelegenheid. Brenda werkt al ruim 10 jaar als (medisch) pedicure en doet graag iets extra’s voor haar klanten. Ze wil mensen met haar behandelingen een stukje rust en persoonlijke verzorging bieden. Het geeft haar veel voldoening als ze merkt dat haar klanten minder voetklachten hebben. Ze verzorgt alledaagse, eenvoudige of complexe voet-/nagelproblemen. Als medisch pedicure is ze bovendien gespecialiseerd in de behandeling van alle ‘risicovoeten’. Risicovoeten komen bijvoorbeeld voor bij voetproblemen als gevolg van diabetes mellitus, reumatische aandoeningen en andere aandoeningen. Ze is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) en aangesloten bij Provoet.

Gespecialiseerd in: Pure huidverbetering Wenkbrauwen en Wimpers Hydropeptide behandelingen Team Dr. Joseph behandelingen Bindweefselmassage Buccal massage Fourtec behandelingen T-Away behandlingen Microneedling Microdermabrasie Ontspanningsmassage Nagelstyling (BIAB en Gelnagels) (Medisch)Pedicure Ontharing (sugaring en waxing).

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Bus 56 stopt in de buurt.

Extra's: Persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Sugared

5,0
110 reviews
Uilebomen, Den Haag
Laat zien op de kaart
Dames Bilnaad / Ladies Bum Crack 10 min
€20
Heren Bilnaad / Men Bum crack 10 min
€25
Studentes Bovenlip / Students (F) Upper Lip 10 min
€17,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3019:30
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
10:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Sugared is een professionele salon met een prettige sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat klanten zich volkomen op hun gemak voelen tijdens een behandeling. Bij Sugared kan iedereen terecht. Wij ontharen het hele lichaam bij vrouwen én mannen. We nemen de tijd en vinden niets raar. Je bent bij ons in vertrouwde handen.

Het team: Eigenaar Astrid van Vliet is sinds 2017 'sugarista'. Sugaring is voor haar meer dan alleen maar ontharen, zij wil haar klanten mooi en blij maken! Persoonlijk contact vindt ze belangrijk, omdat iedereen aandacht verdient.

Gespecialiseerd in: Sugaring is een natuurlijke, veilige methode om te ontharen en geschikt voor alle huidtypes.

Merken en producten: Sugared gebruikt 100% natuurlijke producten. Zowel de suikerpasta als de verzorgingsproducten zijn met zorg uitgekozen.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is gevestigd in het centrum van Den Haag. Tram, bus en trein zijn allemaal op maximaal 10 minuten loopafstand.

Extra's: Nieuwe klanten krijgen bij Sugared een gratis touch up na de eerste afspraak. Daarnaast geldt er een aantrekkelijke studentenkorting op de prijzen!