Kies uit 5 salons met therapeutische massages in de buurt van Almere Buiten, Almere

Nova Luna

5,0
13 reviews
Randstad, Almere
Laat zien op de kaart
Massage1 u 30 min
€99
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Ben je opzoek naar een moment van ontspanning, stressverlichting of gewoon wat tijd voor jezelf? We streven ernaar om een rustige omgeving te creëren waarin je je volledig kunt ontspannen en opladen. We staan klaar om je te verwelkomen en je een fijne massage ervaring te bieden.

Let op: Women only.

Gespecialiseerd in: We bieden cupping therapie, holistisch energetische-, klachtgerichte-, of ontspanningsmassages. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende rug-, arm-, been-, buik- of gezichtsmassage, dit mag allemaal gecombineerd worden naar jouw wensen. We bespreken tijdens de afspraak samen wat je op dat moment nodig hebt. Al onze massages worden uitgevoerd met natuurlijke producten, zoals de massageolie en etherische oliën.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Station Almere Centrum of bushalte Staatsliedenwijk. Vanaf daar is het ongeveer 10 a 15 minuten lopen.

Merken en producten: Wij maken gebruik van de merken Natural Heroes en Weleda.

Extra's: Bij onze praktijk hebben we een holistische visie en zien we de mens als één geheel. We geloven dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat het belangrijk is om op alle aspecten aandacht te besteden. Natuurlijk zijn klanten zonder holistische visie ook van harte welkom. Onze massages zijn bedoeld om te ontspannen en welzijn te bevorderen, ongeacht je persoonlijke overtuigingen. Kortom, ben je op zoek naar een moment van ontspanning, stressverlichting of gewoon wat tijd voor jezelf, we staan klaar om je te verwelkomen en je een fijne massage ervaring te bieden.

Let op: de praktijk is gevestigd in het PUUR Zentrum.