Kies uit 6 salons met therapeutische massages in Breda

Nieuw

QoQo Massage Clinics Breda

5,0
57 reviews
Doctor Struyckenplein, Breda
Laat zien op de kaart
QoQo-Specialist-Massage 60-min1 u
€86
QoQo-Specialist-Massage 90-min1 u 30 min
€129
QoQo-Specialist-Massage 120-min2 uren
€172
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3023:30
DiDinsdag
09:3023:30
WoWoensdag
09:3023:30
DoDonderdag
09:3023:30
VrVrijdag
09:3023:30
ZaZaterdag
09:3023:30
ZoZondag
09:3023:30

QoQo Massage Clinics heeft ook een massagesalon in Breda. Deze vestiging kun je vlakbij het kleine winkelcentrum aan de Doctor Struyckenstraat vinden. De salon is op de begane grond van een woongebouw, waar je ook andere winkels kunt vinden. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je buslijnen 5 en 115 nemen. Je stapt dan uit bij de halte Doctor Struykenplein, waarna je onze salon kunt vinden op 2 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur van de Jumbo. Onze salon ligt dicht bij de snelwegen A16 en N263 en is dus makkelijk bereikbaar als je van buiten de stad komt.

QoQo Breda heeft 3 single kamers en 2 duokamers met in totaal 7 massagetafels. Dankzij de grote ramen kun je in onze wachtruimte genieten van een prachtig uitzicht op het mooie plein en de verschillende winkels.

Sportliefhebbers houden ook van de locatie van QoQo Breda. Naast ons zit namelijk Anytime Fitness. In de buurt van onze locatie vind je veel groene parken. Ook kun je een uitstapje maken naar het centrum van Breda, dat slechts op 10 minuten rijden ligt.

innerZense massage experience Breda

5,0
3 reviews
Ginnekenweg, Breda
Laat zien op de kaart
Deel massage 30 minuten 30 min
€47
Deel massage 45 minuten 45 min
€58
Holistische massage 45 minuten 45 min
€58
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
13:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Professionele en ontspannen sfeer.

Het team: Monique Valoes.

Gespecialiseerd in: innerZense massage experience Breda van Monique Valoes is gespecialiseerd in diverse (holistische) massages. Je kunt er terecht voor ontspanningsmassages, sportmassages, energetische massages en cupping. Een massage biedt vele voordelen. Het kan je helpen om te ontspannen en om je bewust te maken van je lichaam. De aanraking van handen en de aandacht werkt rustgevend en brengt je in contact met jezelf en je gevoel. Daarnaast ondersteunt een massage bij het herstel van je spieren en bevordert het de doorbloeding. Kom zelf ervaren wat een massage voor jou kan betekenen. De massage wordt altijd afgestemd op je wensen, die we vooraf bespreken. Al sinds haar jeugd is Monique gefascineerd door het menselijk lichaam en hoe geniaal alle lichaamssystemen op elkaar inwerken. Hoewel het leven haar in een andere richting leidde, koos ze er uiteindelijk voor om haar hart en mijn passie te volgen. Met een achtergrond in sportmassage, holistische massage en coaching, combineert ze nu het lichaamswerk van massage met de kracht van coaching. Ze verwelkomt je graag bij haar massagepraktijk innerZense, waar ze haar kennis en ervaring inzet om je te helpen ontspannen, herstellen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Dus ben je sportief, ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut of wil je gewoon een ontspannende massage ervaren of kado geven, maak dan een afspraak voor een innerZense massage experience.

Openbaar vervoer: Bushalte Breda, Frankenthalerstraat.

Extra's: Een heerlijk moment voor jezelf.