Gezichtsbehandelingen
Populaire behandelingen

Kies uit 7 salons met gezichtsbehandelingen in de buurt van Urban Shopper, Eindhoven

Lavish Looks

5,0
2 reviews
Torenallee, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Shape your brow 10 min
€10
Lavish brow 25 min
€10
Combi deal brow 35 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0021:00
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Welkom natural beauty! In het creatieve hart van Eindhoven vind je hairsalon Lavish Looks. Lavish Looks staat voor luxurious natural hair. Het is een kapsalon met natuurlijke en vegan producten. De plek met 1 op 1 aandacht voor jou. Lavish Looks is een luxe salon waar je gezien en gehoord wordt. En tevens met een goed geknipte en verzorgde coupe de deur uit gaat. Mijn specialiteit is het kleuren van het haar, met producten die het haar op de juiste manier verzorgen en jou laat stralen. Een bezoek aan de salon is een cadeautje aan jezelf! Lavish Looks werkt alleen op afspraak.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Station StrijpS

Het team: Graag stel ik mij even voor! Mijn naam is Jodie Splinter mijn uitdaging en passie is uw wens werkelijkheid te maken. Ik ben 27 jaar, geboren en getogen in Eindhoven. Opgeleid op het Summa Collega tot ondernemend kapster. Om mij nog verder te ontwikkelen heb ik daarna de opleiding tot Complete hairstylist op de B Academy gevolgd. Vanaf 2017 werkzaam in het vak en 5 jaar ervaring opgedaan bij grote namen in de kapperswereld. In die 5 jaar begon het idee van een eigen salon mij steeds meer aan te spreken. De reden voor het idee is mijn eigen visie te kunnen nastreven en mijn eigen creativiteit vorm te kunnen geven.

Gespecialiseerd in: Kleuren van het haar en knippen van een vlotte coupe!

Merken en producten: Olaplex, Original Mineral, Boucléme

Extra’s: Van het kleuren van haar gaat mijn hart sneller kloppen. Of je gaat voor Lavish roots (de uitgroei kleuren), stunning highlights of een lovely balayage, alles kan. We kijken eerst naar je wens, welke opties er zijn en hoe we dat op een gezonde manier kunnen bereiken. Ik geef altijd eerlijk advies, het kan dus zijn dat de wens niet in een keer haalbaar is. Dan kijken we samen naar een passend plan. Wil je graag een afspraak maken voor je droom kleur? Neem dan telefonisch contact op met de salon 0649346808!