Kies uit 18 salons met kappers en kapsalons in Arnhem, Gelderland

WOW Sisters Head & Hair Spa

5,0
9 reviews
Arnhem, Gelderland
Laat zien op de kaart
Basic Japanese Head Spa Treatment 45 min
€65
Japanese Head Spa Detox Treatment1 u 15 min
€95
Original Japanese Head Spa Treatment1 u
€80
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Sfeer in de salon: In de Japanse hoofdspa-salon heerst een betoverende atmosfeer, waar de rustige melodieën van kabuki-muziek zich vermengen met de delicate geur van sakura. De zorgvuldige aanraking van de meesters in hoofdmassages vormt een serene oase van kalmte, waar bezoekers worden omhuld door een gevoel van rust en welzijn.

Merken en producten: In deze salon wordt de voorkeur gegeven aan niets minder dan de verfijnde kwaliteit van OWay-producten. Gefundeerd op biologische ingrediënten, bieden deze producten het beste voor zowel haar als hoofdhuid. De bewuste keuze voor deze hoogwaardige merken weerspiegelt een toegewijde inzet voor gezonde schoonheid, waardoor elke bezoeker ondergedompeld wordt in de voordelen van natuurlijke en organische haarverzorging.

Het team: In deze Japanse hoofd- en haar spa-salon, ervaren bezoekers de kunst van ultieme ontspanning door onze bekwame meesters van hoofdmassages. Met een diepgewortelde expertise in haargezondheid biedt ons toegewijde team een harmonieuze ervaring waarin zorg voor de hoofdhuid en het haar centraal staan, waardoor elke klant een betoverende reis naar welzijn ondergaat.

Gespecialiseerd in: In deze unieke salon staat specialisatie centraal, met een focus op de verfijnde kunst van Japanse hoofd- en haarverzorging. Hier worden bezoekers verwelkomd in een oase van expertise, waar deskundige handen zorgen voor harmonieuze hoofdmassages en doelgerichte aandacht schenken aan de gezondheid van het haar. Betreed een wereld waar specialisatie de belofte van ontspanning en stralend haar waar maakt.