Kies uit 14 salons met kappers en kapsalons in Hilversum-Centrum, Noord-Holland

Art of Cosmetics

4,9
373 reviews
Hilversum, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Hair pigmentation vanaf €400,002 uren
€25
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Welkom bij Art of Cosmetics, ook wel A.O.C. Inmiddels een begrip in het Gooi en omstreken. Bij Art Of Cosmetics kunnen je terecht voor behandeling welke innerlijke en uiterlijke schoonheid nog mooier maken dan deze al zijn.

Met behulp van kennis, ervaring en onze nauwe samenwerking met medische als cosmetische specialisten streven wij naar optimale huidzorg. Bij Art Of Cosmetics werken we met de meest geavanceerde apparatuur en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. De apparatuur dat gebuikt wordt tijdens behandelingen bevatten FDA en CE keuringen welke daarom uiterst geschikt zijn voor medisch gebruik. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan effectieve huidverbeterende behandelingen aan te bieden en succesvol uit te voeren. Bij het aangaan van een op maat gemaakt behandelplan met een van onze specialisten zullen de prijzen lager liggen dan wanneer je kiest voor een lossen of een klein plan als drie behandelingen. Behandelplannen zijn altijd inclusief producten voor thuisgebruik welke je het resultaat optimaal laten ervaren en zien.

Het team: Art Of Cosmetics staat bekend door de successen van skincare welke volledig opmaat gemaakt worden. Gürsay Ayar CEO Art Of Cosmetics en Harry Arampatzis creator of Universkin werken succesvol samen. In het team van AOT heeft ieder zijn eigen expertise. Je bent dus altijd in goede handen.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Art Of Cosmetics is een beauty instituut waar elk individu alles kan verwachten omtrent beauty onder een dak met de meest gespecialiseerde specialisten en stylisten
  • Gespecialiseerd in: Een breed aanbod van beauty behandelingen zoals microneedling, gezichtsbehandelingen en permanente make-up.
  • Merken en producten: Universkin, Fillmed, Teoxane, Teosyal, Saypha, Stylage, Belotero, Botox Allergan, Botulax, Arthrex ACP® PRP