Kies uit 240 salons met lichaamsbehandelingen in Noord-Holland

Nieuw

Salon Staal

5,0
31 reviews
Heerhugowaard, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Cryo behandeling tijdens pedicure behandeling 5 min
€15
Cryo behandeling 10 min
€21
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Mijn naam is Sharon Staal en ik ben sinds 2007 werkzaam als (medisch) pedicure. Naast het uitoefenen van dit geweldige vak heb ik ook 14 jaar lesgegeven bij opleidingsinstituut La Lique, ben ik o.a. werkzaam geweest voor het landelijk examenbureau TCI en bij diabetesstichting Diazon. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd en zijn uw voeten bij mij in goede handen.

Naast het verzorgen van uw voeten vind ik het belangrijk om mijn eigen “Footprint” zo klein mogelijk te houden. Hierdoor is het voor mij een makkelijke keuze om tijdens mijn werk rekening te houden met het milieu. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat huidklachten als eczeem/ droge huid of bijvoorbeeld jeuk vaak voortkomen uit het gebruik van producten die misschien wel lekker ruiken, maar niet altijd goed voor uw huid zijn. Een kleine moeite voor mij dus om te kiezen voor fijne producten zonder meuk die gemaakt worden door dames met dezelfde visie zoals Only.Soap.By.Rose en Kats Kalma. Kies eens voor een Spa of Luxe pedicure en ervaar de weldaad zelf!

Bij Salon Staal wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten die u ook kunt aanschaffen voor thuis. Merken als Kats Kalma, Naïf, Only.Soap.By.Rose zijn perfect voor de (gevoelige) huid. Producten van CND verzorgen uw nagels en de make-up van Golden Rose (vaak vegan!) of de unieke sokken van Tintl zorgen ervoor dat u helemaal mooi voor de dag kunt komen.

Een basis of medisch pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, het frezen en verzorgen van ingroeiende nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven en het glad frezen van de huid. Hierbij kan, afhankelijk van de conditie van uw huid en nagels, gekozen worden voor verschillende instrumenten.

De medisch pedicure kan, naast alle voeten van gezonde personen, ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Zij is breder opgeleid dan een basis pedicure en is verplicht om haar kennis op peil te houden. Bij een medisch pedicure zit u dus eigenlijk altijd goed.

1
234
12