Lichaamsbehandelingen
in Zeeland
Elke datum
Lichaamsbehandelingen
Populaire behandelingen

Kies uit 4 salons met lichaamsbehandelingen in Zeeland

Esthedo

5,0
241 reviews
Middelburg, Zeeland
Laat zien op de kaart
Scrub van de rug + rug- & nekmassage 35 min
€30
Scrub van de rug + hotstone rug- & nekmassage 45 min
€38,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Esthedo is zen, professioneel, rustig en gemoedelijk. Hier kan je echt even verdwijnen uit de hectiek van alledag.

Het team: Het salonteam bestaat uit: Tara, Senior schoonheidsspecialiste, 10+ jaar ervaring Dorothy, eigenaresse, schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, visagiste, 24+ jaar ervaring. Ieder jaar lopen er laatstejaars studenten rond die, na een positieve beoordeling, ook mogen behandelen. Verder zal je in de eco-perfumerie ook kennis kunnen maken met Lynne of Rianca.

Gespecialiseerd in: Duurzaamhuid! Een duurzame weg naar een gezonde en mooie huid die dat ook blijft. Geen apparaten, alleen de juiste adviezen, producten en de handen van de specialisten. Groene producten zonder poespas. En een salon waar je even niks moet. Je mag gewoon even zijn.

Merken en producten: Men heeft hier een breed assortiment met: Cosmedix, Éminence, Ayuna, ZAO essence of Nature, CND™, Panier des Sens, Aimée de Mars, VireVolte, HappySoaps, ExcluJess, Ladrôme, Aromed.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: Bushaltes Koestraat en Hof van Tange

Extra’s: Ze nemen altijd ruim de tijd voor vragen en advies en doen niet aan lopende bandwerk. Duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen maar kiezen voor groene producten/merken. Ze gaan spaarzaam om met energie en water en gebruiken zo weinig mogelijk wegwerpmaterialen. De was- en poetsmiddelen zijn ecologisch.

Haeye Care

5,0
16 reviews
Zeeland
Laat zien op de kaart
Vitalfeld Bodyscan tot 12 jaar1 u 10 min
€85
Vitalfeld bodyscan vanaf 12 jaar1 u 15 min
€95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Haeye Care heeft een huiselijke en fijne sfeer waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Een plek waar je gezien en gehoord wordt.

Het team: Eigenaresse Tanja is degene die alle werkzaamheden uitvoert. Bij de workshops en de Vitalfeld Bodyscan heeft ze regelmatig assistentie van haar moeder Conny. Let op: De Vitalfeld Bodyscan is niet mogelijk bij zwangerschap en als iemand een pacemaker heeft.

Gespecialiseerd in: Aromatherapie en coaching op het gebied van een bewust en natuurlijk leven.

Merken en producten: Essentiele olien, Young Living. Vitalfeld preventieve Bodyscan van Global Diagnostics. Supplementen van CelXpert. Aromatherapieconsulten met en zonder massage. Keuze uit 30 minuten of 60 minuten massage of Raindrop Massage Technique. 60 minuten massage en Raindrop Massage Technique zijn ook los te boeken.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: Bushalte aan de overkant van de straat.

Extra’s: Haeye Care werkt zowel aan wellness als aan gezondheid in één. De Vitalfeld Bodyscan is een bijzondere extra binnen de praktijk. Hiermee kunnen we mensen helpen om bewuster te worden in wat er werkelijk in hun lichaam speelt en hen daar op een natuurlijke manier in coachen daar mee om te gaan.