Massagesalons
in de buurt van Oisterwijk, Noord-Brabant
Massagesalons
Populaire behandelingen

Kies uit 2 salons met massagesalons in de buurt van Oisterwijk, Noord-Brabant

the Skin Institute

5,0
7 reviews
Noord-Brabant
Laat zien op de kaart
THE ULTIMATE DEEP TISSUE - single treatment 1 u
€145
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Treat yourself with the best beautybrands! Bij the Skin Institute dompelen wij jou onder in de mooiste beautyproducten en de fijnste beautybehandelingen. Of je een huidverbeterende treatment, make-up masterclass of juist nieuwe inspiratie zoekt, wij verwelkomen je graag!

Merken en producten: QMS, Ilia, LOEWE, Philip B, Margaret Dabbs, Nathalie.

Het team: Zizi is ruim 15 jaar QMS expert en make-up artist van bekend en onbekend Nederland. Onze huidspecialisten worden continue getraind op de laatste innovaties en technieken en zullen jouw huid bij iedere bezoek weer beoordelen. Niets is zo verranderlijk als de huid. Onder invloed van het weer, hormonen, voeding, werk en leefstijl verandert jouw huid. Dus de behoefte van jouw huid kan per keer verschillen. Wij beoordelen bij elk bezoek of jouw behandelplan nog up to date is en op basis hiervan kiezen wij de juiste behandelmethodes en technieken voor jouw huid. Bij elke behandeling bespreken wij van te voren met jou hoe wij jouw huid gaan behandelen en waarom er voor de betreffende behandeling gekozen is.

Onze guidelines: hydratie, volume, lifting, rimpel reductie, deepuff en stress relief én de ultieme glow waar the Skin Institute om bekend staat. De signature treatments zijn door onszelf ontwikkeld, werken twee weken door in jouw huid en exclusief bij the Skin Institute te ervaren.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Station Oisterwijk.

Extra's: ultieme glow, hydratie, volume, lifting, rimpel reductie, deepuff en stress relief.