Populaire behandelingen

Kies uit 8 salons met massagesalons in de buurt van Oudorp, Alkmaar

The Skinfirm

5,0
348 reviews
Beverkoog, Alkmaar
Laat zien op de kaart
Reiki behandeling 30 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0014:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Alkmaar Noord.

Het team: De eigenaresse heeft jaren lange ervaring in de cosmetica wereld waarbij ze ook product en sales trainingen heeft gegeven voor consulenten bij een groot wereldwijd cosmetica concern.

Wat we leuk vinden aan de salon: De sfeer in de salon is heel ZEN en heel rustgevend.

Gespecialiseerd in: De huid is voor haar een machtig mooi en wonderlijk orgaan. Ze kan hier dagen over praten. The Skinfirm is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging (anti-aging behandelingen). Ze roept altijd gekscherend "We willen allemaal heel oud worden maar er wel fris & fruitig uit blijven zien".

Merken en producten: The Skinfirm werkt met de nieuwste technologieën uit o.a. Korea waar zij ver voor lopen op het westen qua huidverzorging, huidverbetering. KRX is o.a. een van deze Koreaanse merken waar ze heel trots op zijn om mee te mogen werken.

The Skinfirm is een Prescription™️ by Soap Official beauty salon en ze werken met op maat gemaakte behandelingen en producten. Producten die specifiek werken op jouw huidwensen of huidzorgen. Top facials en super fijne behandeling zoals je van hun gewend bent, maar dan even better! Tijdens deze behandeling mixed & matched jouw soap specialist de science-based actives en vehicles van Prescription™️ en je ziet na één facial al resultaat!

Extra’s: Bij the Skinfirm ben je echt koning(in) want ze plant altijd riant de tijd in per klant en behandeling zodat wij heel relaxed samen kunnen werken.