Massagesalons
in de buurt van Papendrecht, Zuid-Holland
Massagesalons
Populaire behandelingen

Kies uit 10 salons met massagesalons in de buurt van Papendrecht, Zuid-Holland

Rirareiger

5,0
2 reviews
Dordrecht, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Therapeutische massage 40min 40 min
€55
Ontspanningsmassage 40min 40 min
€55
Aura en Chakra Cleansing1 u
€75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:1517:30
DiDinsdag
09:1517:30
WoWoensdag
09:1517:30
DoDonderdag
09:1517:30
VrVrijdag
09:1517:30
ZaZaterdag
09:1514:30
ZoZondag
Gesloten

Stel je voor dat je door de deur van onze oase van rust stapt, verwelkomd door een zachte bries van rust en sereniteit. Bij binnenkomst word je omarmd door een vriendelijke glimlach en een warme groet, waarbij elke stap voelt als een verlichting van de lasten van de dag. Je ogen dansen over de schitterende verzameling van kleurrijke edelstenen die de ruimte verlichten met hun natuurlijke schoonheid, elke steen fluisterend van wijsheid en energie. De lucht is doordrenkt met een kalmerende geur van aromatische oliën, die je zintuigen strelen en je meevoeren naar een staat van diepe ontspanning nog voordat de massage begint. Wanneer je plaatsneemt op de comfortabele behandeltafel, omhuld door zachte dekens, voel je de zorgen van de buitenwereld langzaam van je afglijden. De aanraking van de verwarmde olie en edelstenen op je huid voelt als een omhelzing van de natuur zelf, terwijl hun energie zachtjes je lichaam doordringt en de spanning in je spieren doet smelten. Maar het is niet alleen de fysieke aanraking die je diep raakt. Het is de onverdeelde aandacht en zorgzame begeleiding die je hart verwarmen en je ziel voeden. Met elke liefdevolle aanraking en rustgevende woorden voel je je gehoord, gezien en gekoesterd op een manier die je zelden elders ervaart. Wanneer de sessie tot een einde komt en je langzaam terugkeert naar de wereld buiten, voel je je als herboren - lichter, helderder en volledig opgeladen met hernieuwde energie. Het is alsof je een nieuwe laag van jezelf hebt ontdekt, een diepgewortelde rust en balans die je met je meedraagt, lang nadat je onze deur hebt verlaten.

Merken en producten: In de praktijk van RiRaReiger worden geen specifieke merken gebruikt.

Het team: Ingrid heeft 20+ jaar ervaring met Energetische behandelingen en geeft sinds 2022 massages.

Gespecialiseerd in: RiRaReiger specialiseert zich met name in: Bewustwording Energetische Reset Samenwerking met Edelstenen Massages Coaching

Openbaar vervoer: Centraal Station Dordrecht is op 5 minuten lopen gelegen.

Extra's: Stap binnen in een wereld waar lichaam en geest elkaar ontmoeten, waar stress wordt onthuld en rust wordt omarmd. Bij iedere ont-moeting nemen we je mee op een reis van diepe ontspanning en spirituele ontdekking.